Gå til sidens hovedinnhold

- Krever 35 millioner for Hangeland

Viking kommer trolig til å kreve rundt 35 millioner kroner i overgangssum for stopperen Brede Paulsen Hangeland.

Hangeland var i forrige uke på prøvespill i Everton, og den engelske Premier League-klubben kommer etter alt å dømme til å legge inn et bud i løpet av kort tid.

Viking-ledelsen hadde mandag formiddag i et møte der de blant annet diskuterte et eventuelt salg av Hangeland til Everton. Vikings konstituerte administrerende direktør, Hans-Øyvind Sagen, presiserer imidlertid at møtet ikke primært dreide seg om Brede Hangeland, som TV 2 Nettavisen formidlet tidligere.

På møtet ble Brede Hangeland diskutert på lik linje med andre ting på dagsplanen i klubben - som blant annet budsjett og lignende.

Etter det TV 2 Nettavisen erfarer, kommer Viking til å kreve rundt 35 millioner kroner for den norske landslagsstopperen.

Vikings konstituerte administrerende direktør, Hans-Øyvind Sagen, bekrefter at klubben mandag blant annet skal behandle Everton-interessen rundt Hangeland

- Vi skal diskutere Evertons videre fremskritt overfor Brede nå i formiddag sammen med trener Roy Hodgson. Hangeland gjorde sine saker bra under oppholdet i klubben, sier Sagen til TV 2 Nettavisen.

- Etter dette møtet regner vi med å få en mer konkret oversikt over situasjonen, sier han.

Sagen gjentar likevel at møtet mandag ikke dreier seg konkret om Brede Paulsen Hangeland.

- Har dere mottatt et konkret bud på Brede fra Everton?

- Vi har ikke fått noe konkret bud, sier Sagen.

Også Vikings trener Roy Hodgson bekrefter overfor TV 2-sporten mandag at Everton fremdeles har til gode å komme med et konkret bud på Hangeland.

- Vi har foreløpig ikke fått noe formelt, sier engelskmannen.

Everton henvendte seg til Viking allerede i sommer, men Stavanger-klubben avviste å sende Hangeland på prøvespill midt i sesongen. Hangeland selv har uttrykt ønske om å spille for Everton.

- Det har alltid vært en drøm for meg å spille i Premier League. Jeg har fått et godt inntrykk av klubben, og skal se dem i helgen. Jeg håper klubbene blir enige, men det gjenstår å se, sa Hangeland til TV 2 Nettavisen onsdag forrige uke.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021