RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bjørn Erik Larsen (Scanpix)

Krever 750.000 av Örebro

Sist oppdatert:
Petter Furuseth Olsen krever 750.000 kroner av sin tidligere arbeidsgiver den svenske klubben Örebro.

Det handler om et sign on fee den nåværende Hammarbyspilleren var lovet da han gikk til klubben fra Brann før 2004-sesongen.

Betalingsplanen ble avtalt på tre år, men i og med at Furuseth Olsen ble solgt til Hammarby i fjor hevder Örebro at det er Hammarbys oppgave å betale den utestående kontraktsbonusen.

- Vi betalte for det første året, men ettersom Hammarby kjøpte i sesongen synes vi at klubben skal betale for årene 2005 og 2006. Vi har fått en advokatuttalelse som støtter vår linje, men det her blir nok en lagdryg historie, sier Örebro SKs formann Rose-Marie Frebran til Nerikes Allehanda.

Ifølge informasjon avisen besitter har Hammarby tilbudt Örebro å kjøpe tillbake Furuseth Olsen. Det bekrefter Frebran.

- Ja, men det er noe som vi ikke har noen förståelse for. Jeg vet ikke hva Hammarby skulle kreve for Petter, men det er mulig at det skulle bli for dyrt for oss. Og jeg kan ikke tenke meg at han vil spille for oss i stedet for Hammarby, sier Frebran

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere