RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lluis Gene/AFP

Krever 90 millioner i året

Sist oppdatert:
Samuel Eto'o krever en skyhøy lønn av Inter.

For at Zlatan Ibrahimovic skal kunne bli klar for Barcelona, er den spanske storklubben avhengig av at Samuel Eto’o kommer til enighet om sin personlige kontrakt med Inter.

Ifølge spanske medier skal partene har innledet forhandlingene, men det er ikke akkurat småtteri den kamerunske landslagsmannen krever i årslønn av de svarte og blå.

Krever 90 millioner
Skal man tro avisen AS, så ligger kravet på rundt 90 millioner norske kroner i året. Det tilsvarer en ukelønn på nærmere 1,7 millioner kroner.

- Vi er glade for å ha startet forhandlinger med en så stor klubb som Inter, sier Eto’os agent, Josep Maria Mesalles, til Sport ifølge Aftonbladet.

Men til tross for det skyhøye kravet, mener Barcelona-president Joan Laporta at det ikke er pengene som er det viktigste for storscoreren.

- For Eto’o handler det ikke om penger. Han er profesjonell, og hans framtidige karriere handler ikke om å tjene penger. Han prioriterer andre saker, sier Laporta til AS ifølge Expressen.

- Vet aldri med Eto'o
Blant spanske pressefolk, så tror man det bare er et ja fra Eto’o som mangler, før den mye omdiskuterte byttehandelen blir sluttført.

- Mellom Barcelona og Inter er alt i orden. Mellom Barcelona og Zlatan er alt i orden. Og mellom Eto’o og Inter ser det ut som alt er okay. Han skal treffe Inters president på søndag, sier den spanske journalisten David Salinas til Expressen.

- Men man vet aldri med Eto’o. Det er umulig å si hva han kommer til å gjøre.

Kameruneren har ett år igjen av kontrakten med Barcelona, og behøver derfor ikke å takke ja til en overgang til Inter. Han skal tidligere i sommer ha takket nei til en årslønn på rundt 115 millioner fra Manchester City.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere