RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever forkjøpsrett på Gerrard

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool er svært interessert i å kjøpe Fernando Morientes. Men Real Madrid krever 12 millioner euro - pluss forkjøpsrett på Steven Gerrard.

Liverpools bud på fem millioner euro er ifølge Marca avslått. Den spanske storklubben føler en slik sum vil være en julegave. I stedet har Real Madrid kontret med et krav om 12 millioner euro og forkjøpsrett på Steven Gerrard.

Det er med andre ord et stykke igjen til klubbene er enige.

Liverpools spisskrise er velkjent. Djibril Cisse er langtidsskadd. Og selv om både Neil Mellor og Florent Sinama Pongolle har gjort sine saker bra, betrakter merseysideklubben kun Milan Baros som en spiss i Champions League-klasse.

Fernando Morientes har gjort det klart overfor Real Madrid at han gjerne vil vekk, og at han håper klubben blir enig med Liverpool om en avtale.

- Jeg har ikke snakket med Rafa Benitez, men jeg har alltid beundret hans arbeid og vil gjerne spille for ham, sier Morientes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere