RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krise for Atlético Madrid

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Villarreal snudde kampen mot Atlético – og sørget for at Madrid-laget for alvor er i bunnstriden.

ATLÉTICO MADRID - VILLARREAL 1-2:

Både Villarreal og Atletico Madrid har vært topplag i Spania de seneste årene. Om man ser bort fra dominansen til Real Madrid og Barcelona, selvfølgelig.

Men denne sesongen har startet meget trått for begge lagene, og begge befinner seg på nedre halvdel av tabellen.

Derfor var det et viktig oppgjør for lagene, og det skulle bli et spennende oppgjør.

Villarreal tok tak i oppgjøret fra start, og skapte flere gode muligheter. Atletico på sin side var også nær ved å lykkes med flere gjennomspill. Men ingen fikk tellende resultat, før José Antonio Reyes fant en Simão Sabrosa på løp. Atleticos portugisiske kaptein kom alene med Villarreals målvakt Diego López og gjorde ingen feil. 1-0 til hjemmelaget var et faktum.

Men til tross for ledelse halvveis, var Villarreal langt fra slått. Bare fire minutter etter hvilen hadde David Fuster satt inn utligningen for gjestene.

Lenge så det ut til at det skulle bli poengdeling i kampen, men Villarreal ville ha alle poengene. I det 90.minutt sørget innbytter Joseba Llorente for å gi bortelaget seieren.

2-1 til Villarreal sørget for at de rykket fra Atletico Madrid på tabellen. Hovedstadslaget på sin side må erkjenne at de kjemper i bunnen av Primera Divison, med kun 3 seire på de 14 første kampene og kun 13 poeng så langt. Villarreal står nå med 18 poeng.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere