Krise for Solskjær: - Det er sjokkerende

YDMYKET: Ole Gunnar Solskjær og hans Cardiff ble knust av Hull lørdag.

YDMYKET: Ole Gunnar Solskjær og hans Cardiff ble knust av Hull lørdag. Foto: Rebecca Naden (Reuters / NTB scanpix)

Nordmannens klubb ydmyket av Hull City.

CARDIFF - HULL 0-4:

Skal Ole Gunnar Solskjær klare å redde Cardiff fra nedrykk er nordmannen og hans spillere nødt til å ta poeng på hjemmebane. Spesielt mot klubbene som ligger på nedre del av tabellen. Som for eksempel Hull City.

Det var nettopp Hull som sto på motsatt banehalvdel på Cardiff City Stadium lørdag ettermiddag, men Solskjærs menn var aldri i nærheten av å hevde seg.

Hull scoret både en, to, tre og fire ganger i løpet av kampen, mens Cardiff aldri klarte å finne veien til nettmaskene. Cardiff var rett og slett svake.

- Sjokkerende
Dermed begynner det å lukte krise for Solskjær. I TV 2-studio var John Carew på besøk og han var ikke nådig mot sin tidligere lagkompis på landslaget.

Da gjestene gikk opp i 3-0 et stykke ut i andre omgang var den tidligere Premier league-spissen klar på at det Cardiff vartet opp med, var for dårlig.

- Se på det der. Nå ser det stygt ut. Han (Nikica Jelavic) får gå opp helt alene. Se på markeringen, de er ikke i nærheten. Det er sjokkerende.

- Det er ingen kommunikasjon. Helt svikt, ingen tar ansvar. Nå kommer folk til å analysere dette og de vil finne ut at Cardiff ikke holder Premier League-nivå i det hele tatt. Solskjær kan få folk på nakken nå, det kan bli negativt for ham.

Det var Tom Huddlestone som sendte Hull i ledelsen etter 18 minutter. Den tidligere Spurs-mannen skjøt via en forsvarer og i mål bak David Marshall.

Magnus Wolf Eikrem, som startet kampen, hadde en uheldig involvering i forkant av scoringen. Eikrem hang heller ikke med da Hull gjorde 2-0.

- Lunter etter
Det skjedde i det 38. minutt, og Jelavic var målscorer.

- Eikrem lunter etter. Hadde han fulgt mannen sin som han skulle der, så hadde det faktisk ikke blitt scoring, mener Carew i TV 2-studio.

(artikkelen fortsetter under bildet)

SCORET TO: Nikica Jelavic viste målform mot Cardiff. Foto: Rebecca Naden (Reuters / NTB scanpix)


- Solskjær har kjøpt tre nordmenn og nå får trolig Eikrem skylden for to av målene her, sier den tidligere Aston Villa-spissen.

Andre omgang ble ingen hyggeligere affære for den norske manageren.

Nikica Jelavic satte 3-0 etter 57 minutter og ti minutter senere var Jake Livermore på plass og satte inn Hulls fjerde mål. Helsvart for Solskjær.

Cardiff mistet ballen enkelt i forkant av scoringen og Ahmed Elmohamady takket, bukket og spilte til Livermore. Han satte kula i mål fra 18 meter.

Solskjær satte inn Mats Møller Dæhli i andre omgang, men heller ikke den tidligere Molde-unggutten klarte å sette et stort preg på kampen.

Siden Fulham bare klarte ett poeng borte mot WBA lørdag, ligger Cardiff fortsatt nest sist på tabellen. Den eneste gladmeldingen til Ole Gunnar Solskjær, er at det fortsatt bare er tre poeng opp til sikker plass.

Elleve kamper gjenstår av sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Ole Gunnar Solskjær

Mest lest på Sport

Annonsebilag