RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Krisemøte i Hearts

Sist oppdatert:
Spillerne i Hearts samles torsdag til krisemøte for å diskutere den meget kontroversielle klubbeieren Vladimir Romanovs rolle rundt laguttak og sportslig opplegg.

Hearts innledet sesongen med åtte strake seirer, og så lenge ut til å være en seriøs utfordrer til Old Firm-rivalene Celtic og Rangers årelange hegemoni.

Men etter at klubbens styrtrike - og meget kontroversielle - eier Vladimir Romanov sparket manager George Burley og hele det sportslige apparatet, har det gått dårligere.

Nå har kaptein Steven Pressley kalt lagkameratene inn til krisemøte. På dagsorden står påstandene om at det er Romanov, og ikke manager Graham Rix, som tar ut laget.

Pressley er krystallklar på at spillerne ønsker at Rix skal fortsette og at alle ønsker en fredelig løsning på den tiltagende krisen.

Hearts hentet inn hele elleve nye spillere i januar. Sist lørdag ble Aberdeen banket 3-0. Likevel ble seks spillere byttet ut før tirsdagens 1-1-kamp mot Dundee United.

- Det har vært en veldig vanskelig dag for spillerne. Vi har måttet tåle mye fra denne klubben, gang på gang. Jeg vil likevel understreke at vi står 100 prosent bak manageren. Han er en flott fyr og en fremragende trener, sier Pressley.

- Jeg ønsker ikke å gå i detalj rundt det som har skjedd, men tror de fleste har fått med seg at alt ikke er som det skal. Det jeg kan bekrefte er at jeg skal ha et møte med spillerne i morgen. Jeg tror det er viktig at vi står samlet i denne saken.

Pressley sier at spillerne er forvirret og oppgitt over hele situasjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere