Krisen fortsetter for England

Foto: HOANG DINH NAM (Afp)

Ny forsvarsspiller trolig ute av VM.

14.06.10 11:45

Oslo (ANB): Englands midtstopper Ledley King har trolig gjort sitt i sluttspillet.

Tottenham-stopperen pådro seg en lyskeskade i åpningskampen mot USA lørdag – og ble byttet ut halvveis med Jamie Carragher. Mandag skriver en rekke britiske medier at forsvarsklippen trolig er satt ut av spill i to eller tre uker.

King skal ha vært gjennom en grundig undersøkelse søndag, og utfallet var alt annet enn positivt sett med landslagssjef Fabio Capellos øyne. Italieneren fikk Rio Ferdinand skadet før sluttspillet startet, og nå kan også erstatteren ha gjort sitt i Sør-Afrika.

Tre alternativer
Blir King skadefri om tre uker, kan han rekke en eventuell semifinale, men den skadeplagede Tottenham-stjernen har ikke for vane å bli kampklar før skjema.

Capello må i alle tilfeller snekre en ny forsvarsfirer før den viktige kampen mot Algerie. Der må England ha tre poeng.

Tre alternativer gjenstår som John Terrys makker i midtforsvaret: Jamie Carragher, Matthew Upson og Michael Dawson. Terry innrømmer at han trivdes godt med King.

- Carra kom inn mot USA og gjorde en god jobb, men jeg følte at Ledley og jeg forsto hverandre godt i første omgang, sier han til Daily Mail.

Vil benytte sjansen
Jamie Carragher er uansett mer enn klar til å gripe sjansen, hvis han får fortsette der han slapp lørdag.

- Hvis jeg får sjansen, tar jeg den gjerne. Det var en av årsakene til at jeg gjorde comeback, sier stopperveteranen – som ble overtalt til å returnere til landslaget av landslagssjef Capello rett før VM.

- Jeg er ikke dum. Jeg visste at jeg kom hit som en reserve, og at jeg ikke skulle starte, derfor var jeg kjempeglad over å få spille mot USA. Forhåpentligvis får jeg en ny sjanse, sier han til nyhetsbyrået PA. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.