RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kristoffer Larsen klar for Lyngby


TIL DANMARK: Kristoffer Larsen forlater Brann og setter kursen mot Lyngby og dansk fotball. Her etter en scoring mot Follo i fjorårets Obosliga.
TIL DANMARK: Kristoffer Larsen forlater Brann og setter kursen mot Lyngby og dansk fotball. Her etter en scoring mot Follo i fjorårets Obosliga. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Forlater bergenserne til fordel for dansk fotball.

Kristoffer Larsen forlater Brann til fordel for den danske klubben Lyngby. Det skriver Brann på sine nettsider.

Larsen har slitt med lite spilletid denne sesongen, og benytter nå muligheten til å forlate klubben. I Lyngby vil Larsen møte et kjent fjes. Tidligere Brann-spiller David Nielsen er trenger for den danske klubben.

Det har ved tidligere overgangsvinduer vært meldt om at Lyngby har vært interesserte i Larsen, men da Nettavisen snakket med Rune Soltvedt på overgangsvinduets siste dag i mars, kunne han fortelle at det var lenge siden det hadde vært kontakt mellom klubbene.

Larsen bekrefter at Nielsen og Lyngby har fulgt han lenge.

- David Nielsen har fulgt meg lenge og liker meg som spiller. Han ser kvaliteter han håper jeg vil få ut i Lyngby. Det blir spennende med ny klubb i et nytt land, forteller Larsen til Brann.no.

Sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, forstår Larsens valg.

- Han har ikke fått den spilletiden eller utviklingen han har ønsket seg i Brann og som vi alle håpet på. Da kan et klubbskifte gi nye muligheter, og vi ønsker Kristoffer lykke til i Danmark, sier Soltvedt til Branns nettsider.

Larsen hadde egentlig kontrakt ut 2016, men Brann lar likevel spilleren gå gratis til dansk fotball allerede nå i sommerens overgangsvindu.

Også Lyngby har bekreftet overgangen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere