*Nettavisen* Sport.

Kritiserer Gerrard

Foto: Scanpix

Liverpool lider under Steven Gerrards dårlige form, hevder Jan Mølby.

Tidligere Liverpool-stjerne Jan Mølby hevder gamleklubben lider under Steven Gerrards mangel på form.

Utslått av mesterligaen og sjuendeplass i ligaen – 12 poeng bak serieleder Chelsea. Sesongen har så langt vært en kjempenedtur for Liverpool, og kritikken mot manager Rafael Benitez har haglet fra mange hold.

Nå melder en tidligere dansk Liverpool-kjempe seg på. Jan Mølby spilte nesten 500 kamper for storklubben mellom 1984 og 1996 – og liker ikke det han har sett av gamleklubben.

– Ser tung ut
Spesielt skuffet er dansken over lagkaptein Steven Gerrard.

– Gerrard har ikke vært hundre prosent denne sesongen på grunn av sin skade. Og det åpner for et spørsmål: Hva er det vi ønsker å oppnå med ham, sier Mølby ifølge nettstedet goal.com – og tilføyer:

– Ja, skaden har hemmet ham. Men i mine øyne har han vært en skygge av seg selv. Han ser tung ut i beina, han har ikke den snerten i steget så langt denne sesongen, og laget lider under det.

Tror Gerrard blir
Mølby føler seg samtidig overbevist om at Gerrard vil komme sterkt tilbake – og avviser blankt at kapteinen kan finne på å forlate klubben.

– Steven Gerrard er Liverpool-spiller. Det finnes ikke noe annet sted for ham, sier Mølby – som har rukket å bli 46 år.

– Han ønsker å vinne ligatittelen med Liverpool. Kan han ikke det, har jeg en følelse av at han heller klarer seg uten, tilføyer dansken.

Liverpools sportslige krise synes på langt nær å være over. I helga ble det en ny nedtur mot Reading i FA-cupen. 1-1 betyr at de røde må ut i omkamp – i et allerede tett kampprogram. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.