RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kritiserer Gerrard

Foto: Scanpix
Liverpool lider under Steven Gerrards dårlige form, hevder Jan Mølby.

Tidligere Liverpool-stjerne Jan Mølby hevder gamleklubben lider under Steven Gerrards mangel på form.

Utslått av mesterligaen og sjuendeplass i ligaen – 12 poeng bak serieleder Chelsea. Sesongen har så langt vært en kjempenedtur for Liverpool, og kritikken mot manager Rafael Benitez har haglet fra mange hold.

Nå melder en tidligere dansk Liverpool-kjempe seg på. Jan Mølby spilte nesten 500 kamper for storklubben mellom 1984 og 1996 – og liker ikke det han har sett av gamleklubben.

– Ser tung ut
Spesielt skuffet er dansken over lagkaptein Steven Gerrard.

– Gerrard har ikke vært hundre prosent denne sesongen på grunn av sin skade. Og det åpner for et spørsmål: Hva er det vi ønsker å oppnå med ham, sier Mølby ifølge nettstedet goal.com – og tilføyer:

– Ja, skaden har hemmet ham. Men i mine øyne har han vært en skygge av seg selv. Han ser tung ut i beina, han har ikke den snerten i steget så langt denne sesongen, og laget lider under det.

Tror Gerrard blir
Mølby føler seg samtidig overbevist om at Gerrard vil komme sterkt tilbake – og avviser blankt at kapteinen kan finne på å forlate klubben.

– Steven Gerrard er Liverpool-spiller. Det finnes ikke noe annet sted for ham, sier Mølby – som har rukket å bli 46 år.

– Han ønsker å vinne ligatittelen med Liverpool. Kan han ikke det, har jeg en følelse av at han heller klarer seg uten, tilføyer dansken.

Liverpools sportslige krise synes på langt nær å være over. I helga ble det en ny nedtur mot Reading i FA-cupen. 1-1 betyr at de røde må ut i omkamp – i et allerede tett kampprogram. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere