*Nettavisen* Sport.

Kritiserer Klopp for tøffe treningsmetoder

FÅR KRITIKK: Liverpool-manager Jurgen Klopp. Foto: Lee Smith (Reuters)

Treningsguru frykter skadekrise i Liverpool.

19.07.16 10:31

Liverpool er godt i gang med sesongoppkjøringen og Jürgen Klopps røde menn skal totalt spille ni treningskamper før Premier League-starten.

Tre av disse er så langt unnagjort og onsdag venter Huddersfield.

I tillegg trenes det hardt fram mot ligastart og manager Klopp har avslørt at han på enkelte dager kjører opp mot tre økter med spillerne.

Se oversikten: Alle Premier League-lagenes treningskamper

Følg med: Vi følge overgangsvinduet direkte

Dette får treningsguru Raymond Verheijen til å reagere. Nederlenderen har jobbet i klubber som Barcelona, Chelsea, Manchester City og Bayern München i løpet av en lang karriere. Han var også assistenttrener for Wales en periode da han jobbet sammen med den avdøde Gary Speed.

På nettsamfunnet Twitter går Verheijen hardt ut mot Klopps metoder. Nederlenderen langer også ut mot Chelseas Antonio Conte.

Klikk på bildet for å forstørre.

KRITISK: Raymond Verheijen.

Kommentarene er gjengitt av aviser som The Independet.

44-åringen mener at treningsmetodene til de to managerne er utdatert og at det tøffe programmet vil føre til en rekke skader utover i sesongen.

«De ødelegger spillerne», freser nederlenderen.

Kritikken kom rett i etterkant av at spillere som Mamadou Sakho og Joe Gomez begge hadde pådratt seg skader i foten. I en tirade på hele 12 meldinger på Twitter går Verhijen hardt ut mot blant andre Klopp.

Dette er heller ikke første gang Verheijen går hardt ut mot den tyske Liverpool-manageren. I fjor vinter hevdet nederlenderen at Klopps metoder i Liverpool ville føre til en skadekrise kort tid etter nyttår.

Akkurat der fikk treningsguruen helt rett og på det verste hadde Liverpool hele 11 spillere ute med skade i den perioden. Hele seks av disse skadene var en såkalt hamstring-skade, en skade på baksiden av låret.

Sett denne? Slik skal de falne storheter reise seg

Oppdatert: Bekreftede overganger i Premier League

Verhijen er ikke ukjent med å lange ut mot andres treningsmetoder og har tidligere også gått hardt ut mot David Moyes metoder i Manchester United. Han har også kritisert treningsmetodene til Real Madrid.

Se Verhijens twittermeldinger under:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.