RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Real Madrid brøt en uskreven regel da de nedsablet Rayo Vallecano med 10-2 i helgen, mener fotballekspert Guillem Balague.
Real Madrid brøt en uskreven regel da de nedsablet Rayo Vallecano med 10-2 i helgen, mener fotballekspert Guillem Balague. Foto: Francisco Seco (Ap)

Kritiserer Real Madrid: - Brøt en uskrevet regel

Real Madrid brøt en uskreven regel da de nedsablet Rayo Vallecano med 10-2 i helgen, mener fotballekspert Guillem Balague.

De helhvite fra den spanske hovedstaden lå under 1-2, men to røde kort hos motstanderen gjorde at det ble en svært overkommelig oppgave for Cristiano Ronaldo og hans lagkamerater.

Sky Sports -ekspert Balague mener på sin side at de brøt en uskreven regel ved å gi alt til tross for at motstanderen hadde to utviste spillere.

– De (Real Madrid) bestemte seg for å gå for så mange mål som mulig til tross for at det finnes en uskreven regel som sier at hvis man spiller mer enn én time mot ni menn, så kjører man ikke over motstanderen, skriver han.

Han viser blant annet til EM-finalen i 2012 da Spania ledet 4-0 over Italia og målvakt Iker Casillas ba dommeren droppe overtid.

Rayo-trener Paco sa i kjølvannet av kampen at det var ydmykende, at spillerne gråt og at det var dårlig reklame for spansk fotball.

– Han snakker delvis om dommerne, men jeg tror også han prater om hvordan Real Madrid-spillerne gjennomførte kampen, skriver han.

Gareth Bale sørget for fire nettkjenninger. Karim Benzema (3), Cristiano Ronaldo (2) og Danilo scoret de øvrige. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere