RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kritiske til Grönhagen

Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
Sist oppdatert:
Fredrikstad-veteraner tok et oppgjør med klubbledelsen og trener Anders Grönhagen.

Det kokte i Fredrikstad da den nyansatte sportsdirektøren, Tor-Kristian Karlsen, måtte forlate klubben etter bare tre måneder i klubben. Onsdag kveld blusset saken opp igjen.

Under klubbens årsmøte reagerte flere av klubbens veteraner på at det hele kun ble avspist med fem små linjer i årsberetningen.

- Dette er for lettvint. Vi har rett til å få vite mer. Jeg ønsker en utdyping om saken, sa Hans "Jappen" Mathisen ifølge Fredrikstad Blad.

- Det kan virke som sportsdirektør Tor Kristian Karlsen ble verbalt jaget av hovedtreneren (Anders Grönhagen), sa Roar Johansen.

Og fortsatte:

- Treneren skal ikke styre klubben. Han kommer langt ned i kommandolinjene. Ut i fra media virker det som om Grønhagen jaget Karlsen verbalt ut av jobben.

Fredrikstad ville imidlertid ikke si noe mer om konflikten til sine medlemmer. Da sa enda flere fra om sin misnøye med dette. FFKs styreleder, Carl Morten Gjeldnes, avsluttet dermed med å si at de lovet at de skulle lære av hele ansettelsen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere