RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kroatia protesterer mot poengstraff


STOPPET AV LANDSMANN : Torsdag skuffet Kroatia og Mario Mandzukic stort med å spille målløst borte mot Aserbajdsjan og deres kroatiske trener, Robert Prosinecki. Nå gjør kroatene alt for å få tilbake poenget de mistet fra hjemmeoppgjøret mot Italia.
STOPPET AV LANDSMANN : Torsdag skuffet Kroatia og Mario Mandzukic stort med å spille målløst borte mot Aserbajdsjan og deres kroatiske trener, Robert Prosinecki. Nå gjør kroatene alt for å få tilbake poenget de mistet fra hjemmeoppgjøret mot Italia. Foto: Tofik Babayev (Afp / NTB scanpix)
Har anket UEFAS avgjørelse.

Det kroatiske fotballforbundet har bestemt seg for å anke straffen landet ble ilagt etter at et hakekors var malt på banen i EM-kvalifiseringskampen mot Italia.

Det bekreftet Det europeiske fotballforbundet (UEFA) fredag.

Episoden med hakekorset fant sted i en kamp i juni. UEFA ønsker å straffe Kroatia med ett minuspoeng.

Kroatia, som er i samme EM-kvalifiseringsgruppe som Norge, topper i øyeblikket gruppe H med 15 poeng, dersom de vinner fram med anken.

Italia har samme antall poeng, mens Norge følger to poeng deretter som følge av 1-0-seieren mot Bulgaria torsdag.

Det ene poenget kan med andre ord bli meget viktig for hvilke nasjoner som stikker av med slutspillsplassene i Norgews gruppe.

Torsdag fikk de seiersvante kroatene en strek i regningen da de gikk på et lignende feilskjær som Norge gjorde hjemme på Ullevaal mot Aserbajdsjan i juni.

Kroatia spilte nemlig bare ble 0-0 mot samme motstander, riktignok på bortebane. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere