RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kroatias landslagstrener overfalt

OVERFALT: Kroatias landslagssjef, Niko Kovac, ble overfalt mandag. Her avbildet med Per Mathias Høgmo etter landskampen tidligere i vår.
OVERFALT: Kroatias landslagssjef, Niko Kovac, ble overfalt mandag. Her avbildet med Per Mathias Høgmo etter landskampen tidligere i vår. Foto: Antonio Bronic (Reuters / NTB scanpix)
Ti hooligans gikk til angrep på Niko Kovac.

På vei til et møte ble Kroatias landslagstrener Niko Kovac og en gruppe fra det kroatiske fotballforbundet overfalt mandag kveld.

- Ti hooligans med Hajduk-symboler overfalt en delegasjon fra forbundet – først verbalt og deretter fysisk, heter det i en pressemelding fra forbundet.

Hajduk Splits supportere har vært sinte på forbundet siden en gruppering av lagets tilhengere ble nektet adgang til en bortekamp, men det er uvisst om mandagens handling var hevn på grunn av dette.

Kovac og de øvrige i gruppen satt i en bil da hendelsen inntraff. Ingen personer kom alvorlig til skade under overfallet.

Kroatia skal spille landskamp for lukkede dører i Split 12. juni på grunn av bråk og rasistisk oppførsel under EM-kvalifiseringskampen mot Norge i slutten av mars.

- Vi er klar over at disse supporterne ikke representerer Hajduk, supportergruppen Torcida eller byen Split. Vi lar ikke dette påvirke avviklingen av kampen mellom Kroatia og Italia i Split, skriver forbundet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere