Kruttsterkt av Odd i Europa

STERKT: Bentley scoret Odds første mål i Moldova.

STERKT: Bentley scoret Odds første mål i Moldova. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Skienslaget med én fot i neste Europa League-runde.

02.07.15 22:09

SHERIFF - ODD 0-3:

Odd startet veien mot gruppespillet i Europa League borte mot Sheriff fra Moldova torsdag. Det ble en hyggelig tur for skienslaget.

Til tross for at profilen Bentley måtte overnatte på flyplassen natt til torsdag, på grunn av problemer med å få adgang til landet, så ikke det ut til å ha tatt snerten ut av spillergruppa til Dag-Eilev Fagermo.

I løpet av første omgang scoret Odd både én, to og tre ganger. Bentley, Frode Johnsen og Steffen Hagen scoret målene.

Det var nok til å gi telemarkslaget et glimrende utgangspunkt. Returen spilles i Skien allerede neste uke.

- Dette er uten tvil en av de beste kampene i klubbens historie. Jeg er veldig stolt av guttene, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo på pressekonferansen etter kampen ifølge Telemarksavisa.

Pangstart!
Det ble en meget god første omgang for Odd i Moldova.

Kun to minutter var spilt da Bentley fikk ballen av Oliver Berg, ventet ut keeper og satte sikkert inn ledermålet for Fagermos gutter.

I det 11. minutt doblet Frode Johnsen ledelsen. Etter litt klabb og babb, samt en retur fra keeper, fikk Johnsen ballen ved bakre stolpe og scoret.

22 minutter var spilt da vertene kom nær redusering. Keeper Sondre Rossbach klønet det til med en svak ball bakover, men fikk med nød og neppe rettet opp egen feil. Returen ble stoppet av Steffen Hagen.

Den samme Hagen skulle noen minutter senere sette inn Odds tredje mål. Stopperen fikk ballen etter en corner og dunket den opp i nettaket.

Holdt unna
Mot slutten av første omgang fikk Sheriff et par svært gode sjanser til å score, men blant annet en god Rossbach hindret baklengsmål.

Etter hvilen handlet selvsagt mer om å holde motstanderen på avstand for Odd og det ble litt færre sjanser å skrive hjem om.

I det 62. minutt fikk likevel Oliver Berg til en god avslutning og keeper måtte slå ballen via stolpen og ut for å avverge.

Vertene hadde også sine sjanser, men skienslaget holdt unna.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.