Gå til sidens hovedinnhold

Kunne solgt 25.000 billetter

Det koker i Stavanger. - Vi kunne solgt over 25.000 billetter, sier Vikings markedssjef Hans Øyvind Sagen før helgas kamp mot Molde.

Fredag forsvant de siste billettene før åpningen av nye Viking stadion. Det betyr at lørdagens kamp blir fullsatt med om lag 15.300 tilskuere.

- Det koker i Stavanger om dagen. Det merker vi. Og vi trenere og spillere gleder oss enormt til kampen mot Molde, sier klubbens spillerutvikler, Geir Lunde, til TV 2 Nettavisen.

- Vi merker at det er noe spesielt. Det viktigste er at laget vinner, men jeg scorer gjerne det første målet på den nye arenaen, sier Erik Nevland.

Enorm pågang
Tidlig i uka ble det klart at det nærmet seg utsolgt, men likevel har det vært en voldsom interesse for billetter. Telefonlinjene har i perioder ligget nede grunnet den store pågangen. Så også fredag. Da TV 2 Nettavisen var i kontakt med klubben fredag, ringte det konstant i klubbens telefoner.

- Jeg er hundre prosent sikker på at vi kunne solgt 25.000 billetter til denne kampen. Og trolig mer, sier markedssjef Hans Øyvind Sagen til TV 2 Nettavisen.

Fredag møtte de siste Viking-tilhengerne tidlig opp for å hente uavhentede billetter.

- Jeg jobbet til to i natt, og var på jobb ti på sju i dag morges. Da stod folk med termos i kø. Det så ut som om de hadde stått en stund. Heldigvis fikk de fleste som var her i dag billett, sier Sagen videre.

Les om Vikings nye stadion her.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger