*Nettavisen* Sport.

Kunne solgt 25.000 billetter

Foto: (www.viking-fk.no)

Det koker i Stavanger. - Vi kunne solgt over 25.000 billetter, sier Vikings markedssjef Hans Øyvind Sagen før helgas kamp mot Molde.

30.04.04 13:53

Fredag forsvant de siste billettene før åpningen av nye Viking stadion. Det betyr at lørdagens kamp blir fullsatt med om lag 15.300 tilskuere.

- Det koker i Stavanger om dagen. Det merker vi. Og vi trenere og spillere gleder oss enormt til kampen mot Molde, sier klubbens spillerutvikler, Geir Lunde, til TV 2 Nettavisen.

- Vi merker at det er noe spesielt. Det viktigste er at laget vinner, men jeg scorer gjerne det første målet på den nye arenaen, sier Erik Nevland.

Enorm pågang
Tidlig i uka ble det klart at det nærmet seg utsolgt, men likevel har det vært en voldsom interesse for billetter. Telefonlinjene har i perioder ligget nede grunnet den store pågangen. Så også fredag. Da TV 2 Nettavisen var i kontakt med klubben fredag, ringte det konstant i klubbens telefoner.

- Jeg er hundre prosent sikker på at vi kunne solgt 25.000 billetter til denne kampen. Og trolig mer, sier markedssjef Hans Øyvind Sagen til TV 2 Nettavisen.

Fredag møtte de siste Viking-tilhengerne tidlig opp for å hente uavhentede billetter.

- Jeg jobbet til to i natt, og var på jobb ti på sju i dag morges. Da stod folk med termos i kø. Det så ut som om de hadde stått en stund. Heldigvis fikk de fleste som var her i dag billett, sier Sagen videre.

Les om Vikings nye stadion her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.