RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby/Scanpix

Kvalikhelten vil bort

Madiou Konate (28) har fått nok av Hønefoss.

Madiou Konate ble den store helten med sine to scoringer da HBK beseiret Ranheim i kvaliken på onsdag – den siste scoringen i grevens tid. Nå varsler spissen at han vil bort fra klubben, melder Ringerikes Blad.

- Jeg ønsker meg bort fra HBK, uansett om de kommer med en ny kontrakt til meg, sier Konate, som er kontraktsløs etter de to siste kvalikkampene mot Fredrikstad.

Misfornøyd med ledelsen
Den fargerike spissen har flere ganger gitt tydelig uttrykk for at han har vært misfornøyd med å bli byttet ut i høstkampene. Søndag kom han inn for Lars Lafton i andre omgang, og reddet muligheten til fornyet tillit i eliteserien for HBK.

- Jeg har fremdeles ambisjoner på fotballbanen, det betyr at jeg ikke kan være i HBK. Jeg spiller de to siste kampene for laget mitt, for byen og for navnet Hønefoss BK, men jeg spiller ikke for dem som sitter inne på klubbhuset og jobber, sier en tydelig frustrert HBK-spiss.

Overrasket
Daglig leder i HBK, Rolf-Magne Walstad, blir noe overrasket over uttalelsene senegaleseren kommer med, og sier at han har fått et helt annet inntrykk enn det spissen nå gir uttrykk for.

- Madiou har sagt til meg at han gjerne vil bli i klubben og at han jobber hardt for å bevise at han har en framtid her, sier lederen.

HBK-lederen er klar på at eventuelle nye kontrakter vil bli tatt opp etter at klubben vet om det blir eliteserie eller 1. divisjon neste sesong.

28-åringen kom tilbake til Hønefoss før denne sesongen etter et relativt mislykket opphold i Tyrkia. Han har scoret kun ett mål for HBK i eliteserien denne sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere