Gå til sidens hovedinnhold

- Kvisvik kan bli kastet ut

Det er ikke bare media som sliter med å få Raymond Kvisvik (33) i tale.

Ballkunstnerens fotballframtid er usikker. Men langt verre er Kvisviks økonomiske problemer.

Moss tingrett besluttet 22. Mai at Kvisviks hus må tvangsselges som følge av økonomiske krav han har rettet mot seg. Fortsatt bor Kvisvik i huset. Megleren kommer rett og slett ikke i kontakt med ham, skriver VG.

Har sendt brev
- Vi skulle gjerne hatt en gjennomgang av boligen, men vi har ikke fått tak i Kvisvik. Uten at jeg vil gå detaljert inn på det. Vi sendte et brev for halvannen måned siden - og ba ham ta kontakt, sier faglig leder i Eiendomsmegler1 Lars Erik Guttulsrød til avisen.

Hvis megleren ikke oppnår kontakt, må de be tingretten om en kjennelse som gir dem tilgang på boligen. I så fall risikerer Raymond Kvisvik å bli kastet ut.

- Det beste vil være å ta kontakt med megler, ellers kan det skje, sier Atle Lorentzen i Moss tingrett til VG.

Det var Nettavisen som først omtalte Raymond Kvisviks økonomiske problemer 14. mars. På det tidspunktet hadde han betalingsanmerkninger på til sammen 9.981.158 kroner.

- Taksten større enn gjelden
Kvisvik er for tiden i dialog med Fredrikstad om sin framtid i klubben. Det er ventet at FFK kun vil tilby veteranen en ettårskontrakt. Det er totalt uaktuelt, fastslo Kvisvik da han i forrige uke for første gang på lenge snakket med norske medier.

- Det eneste jeg ønsker å si om gjeldssituasjonen min, er at taksten på huset mitt i Saltnes er større enn det gjelden min er. Noe mer gidder jeg ikke å kommentere, sa Kvisvik til Sarpsborg Arbeiderblad 1. juli.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken