*Nettavisen* Sport.

Kvisvik ut av FFK-troppen

Foto: (FOTO: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX)

Raymond Kvisvik er ikke en gang med i Fredrikstads tropp som møter Tromsø.

16.09.05 14:14

Fredrikstad står med 2 x 0-4 i sekken, og reiser nordover for å unngå å bli enda mer involvert i bunnstriden. Nå skiller det fire poeng ned til Bodø/Glimt på kvalifiseringsplassen.

På Alfheim må de imidlertid klare seg uten Raymond Kvisvik.

- Vi har tatt ut en tropp på 17 spillere, og i den er ikke Raymond med. Han er bare 80 prosent, sier FFK-trener Egil Drillo Olsen til TV 2 Nettavisen.

Kvisvik sliter med en vond rygg, og problemene har forplantet seg nedover til beina. Mot Vålerenga spilte han en direkte svak kamp, og ble belønnet med en 2-er på TV 2 Nettavisens spillerbørs.

- Men det er ikke verre enn at jeg regner med at han er klar til Aalesund-kampen neste helg igjen, sier Drillo.

Mangler stjernen
Foruten Kvisvik, må Fredrikstad også klare seg uten suspenderte Michael Røn og Simen Brenne. Spesielt Brenne vil merkes. 24-åringen er lagets toppscorer, og kanskje den viktigste offensive spilleren.

- Han er et sted mellom det å være en av de viktigste, og å være den viktigste, skryter Drillo.

Han har fortsatt ikke bestemt seg for noe lag, men det er meget trolig at Raijo Piiroja kommer inn på laget igjen.

I Tromsø møter østfoldingene en bane som ble fullstendig ødelagt av UEFA-cupkampen mot Galatasaray. Og det blir ikke mye bedre søndag.

- Det regner ikke akkurat nå, men det er meldt regn gjennom hele helga. Den blir utrolig dårlig også på søndag, sier TILs arrangementssjef, Thor-Roar Olsen, til TV 2 Nettavisen.

- Det betyr at vi skal satse ekstra mye på tunneler og tremeters-pasninger, sier Drillo.

- Neida, vi må ta konsekvensene av det. Det blir mye slåssing, men det er vanskelig å si hvem som tjener på det. Vi kan jo håpe at det er en fordel for oss at de måtte gjennom den tøffe kampen mot Galatasaray torsdag, fortsetter han.

Kampen bra for oss
Tromsø-trener Steinar Nilsen synes at Alfheim allerede så bedre ut fredag enn den gjorde torsdag, men mener at kampen mot Galatasaray er bra å ta med seg inn mot FFK-kampen.

- Det var bare glede og positivt å møte et lag som Galatasaray, og det var et ekstra pluss at vi vant. Nå blir det viktig å nullstille oss. Det er en kjempeviktig kamp, sier Nilsen til TV 2 Nettavisen.

Tamas Sekeres er suspendert for Tromsø, mens det er spørsmålstegn rundt Thomas Hafstad som fikk en smell mot tyrkerne torsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.