RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kyvåg hedret av Kongen

Sist oppdatert:
Frode Kyvåg ble tildelt H.M. Kongens fortjenestemedalje i gull under åpningsdagen av Norway Cup.

Frode Kyvåg, som fyller 60 år den 8. september, har de siste 29 år vært administrativ leder av Bækkelagets Sportsklubb. Norway Cups generalsekretær har bygget opp turneringen til å bli verdens største fotballturnering. I tillegg til hans engasjement for fotball, har han også vært svært delaktig i klubbens håndballsatsning i moderne tid.

- Stolt
Fylkesmann Hans J. Røsjorde overrakte medaljen på den første dagen av årets Norway Cup. Røsjorde hyllet Kyvåg for hans uvurderlige innsats med å utvikle Norway Cup som et internasjonalt fenomen der idrett og et fargerikt fellesskap er i fokus, skriver Norway Cup på sine offisielle hjemmesider.

- Jeg er ikke bare stolt på vegne av meg selv. Jeg er stolt på vegne av alle lagene jeg har trent, sa Kyvåg til TV 2 etter utdelingen.

Personlig invitasjon fra Kongen
Kyvåg fikk stående applaus fra rundt 100 gjester i VIP-teltet på Ekebergsletta. Blant de prominente gjestene var idrettspresident Karl Arne Johannessen, visepresident i FIFA Per Ravn Omdal og president i Norges Fotballforbund Sondre Kåfjord.

I tillegg jublet hans kone Monica Kyvåg og deres tvillingdøtre Selma og Rikke, skriver Norway Cup på sine hjemmesider.

Kyvåg fikk også en personlig invitasjon til H.M. Kongen for å kunne takke ham for utmerkelsen.

Offisiell åpning i kveld
Norway Cups offisielle åpning er søndag kveld. Dette selv om flere av lagene allerede har vært i aksjon i løpet av søndagen.

Åpningsshowet søndag direktesendes på TV 2 Xtra klokka 20.00.

Under åpningsshowet spiller Idol-vinner Jorun Stiansen og Idol-finalist Alejandro Fuentes. Andre artister som kommer er: Venke Knutson, Paperboys, Christian Walz og Madcon for å nevne noen.

TV 2-Sporten starter daglige sendinger fra Ekebergsletta fra mandag klokka 19.30. Programleder er Jahn Ivar Jakobsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere