*Nettavisen* Sport.

La fotballfesten begynne!

Foto: Linn Cathrin Olsen/Scanpix

Det er 2.600.000 kroner i bonuspotten og vi går for 12 rette i dagens tippetips.

09.04.12 11:05

Sportspills meny 2. påskedag:
Oddstips 1: Lillestrøm overrasker
Oddstips 2: Everton og Godset
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette!

Trav Momarken: Torpa gjør noen glad
Travtips: Mer suksess for Bjerring

Tradisjonen tro er det full runde i Tippeligaen 2. påskedag, og søndagskupongen flyttes til i dag mandag. På kupongen finner vi seks oppgjør fra tredje runde i Tippeligaen og seks oppgjør fra første runde av årets Adeccoliga.

Bonuspotten er oppe i 2.600.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Molde - Brann
Molde slo Strømsgodset 2-1 i premieren uten å imponere så voldsomt, og borte mot Haugesund ble de et nummer for små, selv om de hadde mye spill i 1. omgang, og selv om 2-0-scoringen til Haugesund ikke skulle vært godkjent. Kanskje vil Solskjærs gutter trenge et par kamper å spille seg varme på, før storformen innfinner seg. Hittil har de vært et lite stykke under toppnivået som ga dem gull forrige sesong. Solskjærs kommentar er at han ser ting han skal jobbe videre med, og det er all grunn til å tro at Molde bare blir sterkere for hver runde.

Målvakten Ole Söderberg er signert på en fri overgang fra Newcastle United FC, melder Molde på sin nettside. "Ole har vært i Newcastle’s rekker siden 2008 avbrutt av to korte utlånsperioder i Darlington og Chesterfield. Før overgangen spilte Ole Söderberg for BK Häcken i Gøteborg." Sportspill kjenner ikke til andre skadefravær enn Børre Stenslid.

Brann klarte det Viking ikke klarte, nemlig å slå et offensivt og sprudlende Sandnes Ulf. Det ble 3-1 til bergenserne, og igjen sto Askar frem med hard jobbing, gode løp og en scoring. Austin satte et straffespark og Ojo åpnet scoringskontoen, han var mye mer med enn mot Rosenborg i premieren. Brann gjorde en del feilvurderinger defensivt borte mot Rosenborg. Nå får vi se om de klarer å ta med seg det positive fra hjemmeseieren mot Ulf på turen nordover.

Leciejewski er tilbake i mål.

Vi forventer et skjerpet Molde som går for 3 poeng på hjemmebane. Vi tror de jobber inn seieren mot et Brann-lag som kanskje kan tenkes å gi bort litt ekstra rom foran eget mål når de blir presset. Brann lykkes sjelden på Røkkeløkka. H i kamp 1.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

2. Hønefoss BK - Fredrikstad
Hønefoss åpnet med 0-0 hjemme mot Lillestrøm, og forrige helg trodde vi ikke de skulle lykkes i Sogndal. Men Hønefoss hang med og resultatet ble 0-0 også i Saftbygda. HBK- Kaptein Frode Lafton fremhever hvilken styrke og moral som bor i laget denne sesongen, og at de er veldig fornøyde med å holde nullen i de to første rundene. Det er vel og bra, men her kommer en hjemmekamp der de må gå for seieren, og da må det scores også. De har ikke vært veldig langt unna i de to første, og i dag tror vi Hønefoss åpner scoringskontoen.

Vegar Gjermundstad (f) var eneste fravær forrige runde. Vi vet ikke om han er tilbake her.

Fredrikstad spilte jevnt med Tromsø på Alfheim, men tapte 0-1 der. Hjemme mot Stabæk forrige runde dominerte de totalt og ga seg ikke før det sto 5-1. Stabæks mål var kampens første og kom på en keepertabbe, men derfra og ut var det ingen tvil om hvem som skulle vinne. Fredrikstad spilte med stor selvtillit og Elyounoussi og Hussain var to av mange som briljerte. Fem forskjellige målscorere mot Stabæk, og Fredrikstad har ganske sikkert en god prosjon selvtillit med i bussen til Hønefoss. "Vi må ikke tro vi er verdensmestere etter én seier. Vi må være skikkelig skjerpet for å få med oss noe fra Hønefoss", sier FFK-trener Aune til Fredriksstad Blad.

Hans Erik Ramberg (m) og Jørgen Horn (f) er trolig ute. Bud på oppstilling fra Fredrisstad Blad:

Jon Knudsen; Andreas Landgren, Vidar Martinsen, Kevin Durè, Benjamin Dahl Hagen; Ole Jørgen Halvorsen, Thomas Holm, Khalifa Jabbie, Etzaz Hussain, Alex Valencia; Tarik Elyounoussi.

Fredrikstad er nok ikke mer stabile enn at de fort taper her, etter storseieren sist. Hønefoss har jobbet bra i begge kampene hittil, og dette er Tippeligaen, her kan og vil alt skje, og vi har mest tro på H i kamp 2.

3. Rosenborg - Sogndal
Rosenborg var gode mot Brann og vant fortjent 3-1 i første runde, men møtte meget god motstand på Åråsen forrige helg. På noe heldig og veldig typisk Rosenborg-vis fikk Dorsin pirket inn 2-2-målet på overtid av overtiden. Men vi skal ikke ta fra Rosenborg noe ære, de sto bra opp mot et overraskende velfungerende Lillestrøm og skapte flere sjanser der de kunne avgjort kampen. På hjemmebane er de tradisjonelt sterke.

Michael Jamtfall er langtidsskadd. Ifølge rbk.no kan 17-åringen Ole Selnæs (m) få en rolle i dag. Strandberg (f) er tilbake fra skade og spiller trolig fra start.

Vi forventet mye av Sogndal etter at de vant hele 4-0 mot Odd, men effektiviteten og vinnerviljen fra Skien var ikke tilstede da det ble 0-0 hjemme mot Hønefoss i runde 2. På slutten av kampen presset Hønefoss noe mer på for å avgjøre, men kampen gikk mot 0-0 fra første stund og det endte 0-0. Trener Jonas Olsson sier på klubbens nettside at han ikke kan klage når innsats og intensitet er på topp, og at 0-0 er greit i en slik slitekamp. Nå forventer han at Sogndal skal spille jevnt med Rosenborg. Ja vel, tenker vi, men må berømme svensken for fryktløsheten og holdningen han har tatt med til Sogndal.

Jasmin Mecinovic ble skadet mot Hønefoss, erstattet av Valsvik. Ellers var Per Egil Flo, Espen Næss Lund og Eivind Daniel Røed er ute med skader sist. Ahyee Aye Elvis spilte heller ikke, men han kan være tilbake her.

Rosenborg viste klasse både mot Brann og Lillestrøm, og skal normalt bli et nummer for store for Sogndal på Lerkendal. Klar hjemmeseier i våre øyne. H i kamp 3.

4. Sandnes Ulf - Aalesund
Sandnes Ulf åpnet forrykende borte mot Brann, og Saalitis 1-1-heading var av verdensklasse. Når de likevel ikke scorer mer enn ett på alle sjansene de skaper, blir det vanskelig å vinne. Defenisivt holder de ikke mer enn gjennomsnitlig Tippeliganivå, og de taper 1-3 i Bergen etter å ha åpnet med 2-2 hjemme mot Viking. Men hurtigheten og entusiasmen kan ingen ta fra dem, og Ulland Andersen og Thorsteinsson er farlige angrepsvåpen.

Bjørnar Holmvik er stadig ute.

Aalesund åpnet med 0-0 borte mot Stabæk. I denne kampen var det en del å sette fingeren på, spesielt defensivt, og noen god start på sesongen kan vi ikke si det var. Så ble det 0-0 igjen, hjemme mot Tromsø. Rekdals menn spilte seg til sjanser og viste en del positivt i runde 2, men å få ballen i mål, det har de til gode. I dag må de gå for seier, de må hvertfall sette minst én sjanse, ellers går det på selvtilliten løs, tror vi.

Ulvestad (kyssesyke) og Amund Skiri er ganske sikkert ute igjen. Kjell Rune Sellin og Adam Sellami Honningsvåg var ute sist og kan være ute igjen, mens Leke James, Hugues Wembangomo og Peter Orry Larsen kanskje kan være tilbake. De var ute sist, og vi har dessverre ikke vært i kontakt med klubben i påsken.

Så lenge Aalesund tilsynelatende trenger 100 sjanser for å score én gang, kan dette ende med hva som helst. Plutselig løsner det for Aalesund også, så denne er vrien i våre øyne. HUB i kamp 4.

5. Strømsgodset - Haugesund
Etter å ha spilt jevnt med de regjerende seriemesterne i Molde, smakte det godt for Godset å slå Vålerenga 3-2 på eget kunstgress. Lars Iver Strand var rimelig godt fornøyd med å bli matchvinner i kampens 90. minutt. Diomande og Storflor scoret også. Igjen viser Godset styrke på hjemmebane. De ligger under 0-1 og 1-2, men gir aldri opp og vinner enda en hjemmekamp.

Mounir Hamoud og Alexander Aas er trolig ute nå også, men begge er tilbake i trening.

Haugesund var gode borte mot Vålerenga i premieren, men med ti mann på banen ble det for tungt å holde 1-0-ledelsen som Djurdjic ga dem på straffe. Hvis det var bittert å tape 1-2 på Ullevål, kunne de glede seg over 2-0-hjemmeseier mot Molde runden etter, i en kamp avgjørelsene gikk deres vei.

Vi har ikke hørt annet enn at Haugesund har skadefritt lag. Martin Bjørbakk (f) returnerer fra suspensjon.

Her møtes Tippeligaens to mest utpregede hjemmelag. Så da blir det vel H? Vi må tilbake til 2004 for å finne sist gang det ikke ble hjemmeseier i Drammen med Haugesund på besøk, da ble det 1-1. Siden har det blitt 2-0, 3-0, 2-1 og 3-1. Utfra det Godset viste hjemme mot Vålerenga, tror vi på en ny trepoenger i Drammen. H i kamp 5.

6. Tromsø - Stabæk
Tromsø vant den jevne åpningskampen mot Fredrikstad med 1-0. Vi får håpe været er noe mildere i dag, i det minste at snødrevet er tynt nok til at man får øye på ballen. Bortekampen mot Aalesund endte 0-0, en ganske åpen affære som svingte frem og tilbake. Tromsø hadde sine sjanser til å ta med seg alle poengene, men til slutt var de nok brukbart fornøyd med det ene.

Vi kjenner ikke til skader hos Tromsø.

Stabæk så lovende ut i come-backet på Nadderud, men det ble bare 0-0 mot Aalesund i premieren. Deretter kollapset de i Fredrikstad, dessverre, de fikk 1-0 litt heldig tidlig i kampen, men røk 1-5. Her er det mye å jobbe med for trener Belsvik. Å vinne i Tromsø med den typen spill de viste i Fredrikstad, er ikke mulig.

Det var skadefritt mannskap hos Stabæk forrige runde, og vi kjenner ikke til nye skader.

At Stabæk bare har 11 prosent på folkerekka i skrivende stund, er ikke nok til at vi vurderer noe annet enn hjemmeseier. Dette skal Tromsø vinne. H i kamp 6.

7. Alta - Mjøndalen
Alta får fordelen av å åpne hjemme i Finnmarkshallen, et sted de har slått godt fra seg opp gjennom årene og overrasket flere topplag. Foran denne sesongen har Alta hatt en del utskiftninger i spillerstallen, og det er få som tror at de er sterke nok til å kjempe på øvre halvdel. Spillere som har forlatt Alta før sesongen er Braaten-gutta, midtstopper Thomas og spissen Vegard har reist til Bodø/Glimt. Vasilev (f) var også sentral forrige sesong, han er dratt til FK Rabotnicki i Makedonia. Efendic (k), Brekke (m), Tiller Larsen (m) og Niskala (m) er også reist. Alt dette ifølge klubbens nettside, som oppgir disse spillerne inn: Jarosinski (k) fra polske MKS Kluczborku, Dujilo (f) fra MyPä, Törnqvist (f) fra PK35, Norbye (m) fra Bryne, Thomassen (m) og Solberg (m) fra Bossekop, Ertsås (a) fra Vejle og Løvland (m) fra Lyngen/Karnes.

På skadefronten forteller Alta IF at Sega Ngom (a) og Christian Gauseth (m) er uaktuelle i dag grunnet langvarige skader. Begge er sentrale spillere, dog var Ngom utlånt til Tromsø på slutten av forrige sesong. "I tillegg stod også Markus Rolandsen, Jacob Nilsson, Svein Ove Thomassen og Mihkku Måsø over generalprøven mot TIL 2 med mindre skader. Det forventes likevel at de fleste av disse er klare til sesongdebuten i Finnmarkshallen", skriver klubben.

For Mjøndalen dreier mye seg om ny stadion og åpningskampen på denne som blir mot Bryne 28. april. Men før den tid skal tre serierunder unnagjøres. Bruntrøyene har variert i oppkjøringen, slik de aller fleste gjør. God kamp mot Kongsvinger (2-0) der tidligere Alta-spiller Aziz Idris (m) scoret sitt første for klubben, og en grei siste gjennomkjøring mot Kjelsås (3-1). Talentet Benjamin Stokke (m/a) er hentet fra Sandefjord, og nordlendingene Ivar Andreas Forn (k) og Anders Karlsen (m) skal også ha funnet veien til Nedre Eiker. Kim Berntzen er hentet fra egen stall og Pål Kirkevold fra HamKam. Kirkevold scoret 2 mot Kjelsås i generalprøven. Ovenstad har gått til Godset, Rotevatn har lagt opp.

2-3 spillere er ute med skade før Alta-kampen, melder Mjøndalen på sin nettside.

Mjøndalen sliter ofte i Finnmarkshallen, de har tapt 1-4, 3-7 og 1-3 her de tre siste sesongene. Det er vanskelig å ha noen bastant mening om det nykomponerte hjemmelaget, mens vi tror Mjøndalen kan trenge et par runder før toppform og samspill sitter helt som trener Hansen ønsker. Dristig H i Finnmarkshallen på historien og at hjemmelaget jobber inn seieren. H i kamp 7.

8. Bryne - Strømmen
Bryne på sitt beste kunne slå topplagene i Adeccoligaen ned i støvlene forrige sesong, men Bryne på sitt verste fikk ikke til noe som helst. De endte på nedre halvdel, slik de gjorde året før og året før det igjen. Når skal Bryne klare å holde et stabilt toppnivå? Sesongoppkjøring har gitt variable resultater. Geir André Herrem (a) er hentet inn fra Flora Tallin, der han ikke fikk mye spilletid, Kris Bright (a) er en annen offensiv forsterkning. Bryne har beholdt Helle (a), som har vært meget målfarlig tidligere. Bryne har dessverre mistet en del av dem som dro lasset i fjor, Høiland (a), Fjellstad (f), Vikesdal Petersen, Ehiorobo og Nordbye har reist.

Møster (f) og Bright (a) er skadet. Ertzeid (m) har vært skadet under oppkjøringen, og vi er usikre på om han er klar i dag.

Strømmen var svært nær nedrykk forrige sesong, men berget plassen på bedre målforskjell enn Asker da de vant 6-2 i Nybergsund siste runde, samtidig som Asker tapte 1-5 i Sandefjord. Det er mye nytt i spillerstallen. Blant nykommerne ser vi Stamsø Møller (a) fra Tromsø, Strømnes (f) fra Åtvidaberg, Sistek (a) som scoret hyppig for Asker i fjor, Rasch fra samme klubb, samt Amundsen og Tokstad (f) fra Lillestrøm. Flere av disse har vært innom Strømmen på lån tidligere. Ellers en del unge talenter. blant annet fra egen stall. Hele 15 spillere har reist eller blitt lånt ut, av disse var Nordnes, Kristoffersen, Djupesland, Ibba, N’Siabamfumu og Moen de mest sentrale i fjor. Nye Strømmen trenes av Erland Johnsen og assistent Tom Selmer.

Dette ser åpent ut. Å stole på Bryne sluttet vi med rundt 2010. Vi tror Strømmen kan overraske, og en kikk på folkerekka viser at nesten ingen er enige med oss der, tegnfordelingen viser 65-20-15 når dette skrives. Da må vi prøve HB i kamp 8.

9. Bærum - Bodø/Glimt
Bærum vant den relativt jevne 2. divisjon avdeling 2 forrige sesong, med Kristiansund BK som nærmeste utfordrer. Bærum stiller med et ungt lag i Adeccoligaen, som trenes av Morten Tandberg. 10 dagers treningsleir på La Manga ga tap 0-4 for Ull/Kisa og 2-3 for Notodden. Forsvarsspiller Krister Aunan er kommet på lån fra Godset, kepper Magnus Hjulstad fra Sarpsborg 08. Eirik Nervold er hentet opp fra egen junoirstall, og svært få har forlatt laget etter opprykket. Bærum satser på unge talenter, helst fra egen stall. Det er spennende, og ikke minst riktig på mange måter. Men et lag der de fleste er født på 1990-tallet og går på skole ved siden av fotballen, vil trolig få mer enn nok med å berge plassen.

Rutinerte Thomas Finstad (f) har vært skadet lenge, usikkert når han er tilbake.

Cato Hansen fikk styr på Bodø/Glimt da han overtok midtveis forrige sesong, men opprykk ble det ikke. Igjen er opprykk målet, nærmest et krav fra byen som så gjerne vil ha et lag i Tippeligaen. Flere spennende spillere er hentet inn: Alta-brødrene T. Braaten (f) og V. Braaten (a), to meget lovende senegalesere ved navn Vieux Sané (m/f) og Ndiaye (m) fra Diambars, Knarvik (m) fra Viking, Wemberg (f) på lån fra Molde og flere spillere fra egen juniorstall. Rundt 11 spillere har forlatt klubben, og vi tror kantspiller Mounir Hamoud, nå i Godset, blir det største savnet.

Vi forventer et hurtig og optimistisk hjemmelag som går rett i angrep på Kadettangen. Vi forventer også scoringer begge veier, men mener det rutinerte bortelaget bør ha størst sjanser til poeng. UB i kamp 9.

10. HamKam - Sandefjord
HamKam startet labert forrige sesong, men etter en sterk periode midtveis var de oppe på opprykk, før de falt ned til en 6. plass. De var helt i toppklasse på bortebane og trener Vegard Skogheim fikk veldig mye ut av sitt unge mannskap. Nye spillere denne sesongen er unge Nedrebø (a) fra Asker og Jensen (m) fra Strømmen. Berg Hansen (m) kom fra Kongsvinger julen 2011. Seks spillere er borte, blant annet Jonathan Borrajo (f/m) og Pål Kirkevold (a). Ekeberg Schjerve legger opp. Ellers er måltyven Lehne Olsen, som var ute med benbrudd en periode i fjor, tilbake i slaget og har scoret flittig i treningskampene.

HamKam melder om skadefri tropp.

Arne Sandstø tok turen til Sandefjord midtveis i forrige sesong, etter et par år med gode resutlater i Løv-Ham, og nå skal Sandstø prøve å lede Sandefjord til opprykk. Nye navn i laget er blant annet Aas (a) fra Ranheim, Amankwah (f) og Jaiteh fra Brann, målvakten Maanoja fra finske Honka, senegaleseren Chikouh Dieng og Cato Hansen (m/a) fra Sogndal. Stokke, Malik Mane, Sohna, Sætra, Eike og Nystuen er blant spillerne som har reist eller lagt opp, så en del rutine er vekk, men Sandefjord har vært flinke til å hente inn erstattere.

Ørjan Røyrane røk korsbåndet på La Manga og mister dessverre kommende sesong. Ellers fulltallig tropp, meldes det fra Sandefjord-hold.

Dette tror vi er to av de bedre lagene i årets Adeccoliga. HamKam har fått ett år erfaring i beina på ungguttene, og med en god oppkjøring i baklomma tror vi de tar minst ett poeng i dag, i det vi antar kan bli ganske jevnt. HU i kamp 10.

11. Hødd - Kongsvinger
Lars Arne Nilsen har en av de yngste troppene i ligaen, hele 14 av 22 spillere er født 1990 eller senere. Og som han sier selv på klubbens nettside, det blir spennende å se om noen klarer å fylle tomrommet etter unge Diomande (a), som ble solgt til Strømsgodset etter 34 kamper og 18 mål for Hødd. Det er ikke de helt store navnene som er hentet inn: Nigerianeren Elias Nonso Lala (a) på lån, Kazeem Ahmed er tilbake fra tyrkiske Linyitspor, Aursnes fra Hareid og Helland (a) fra Byåsen. Hødd har alltdi satset på unge talenter, de lykkes med det i fjor og kjører videre i samme spor. Ut av stallen går Ørsal (lagt opp), Faysal Ahmed, Viddal, Mendy og Diomande.

Sunnmørsposten melder at det er en del usikre kort før dagens kamp. Brandal (f) sliter med ryggen, det samme gjelder Karlsen (a) og Helland (m) som ikke har trent på 14 dager. Sivert Nilsen (m) og Aursnes (m) har vært ute med influensa og er usikre. Heltne er høyst usikker med en lyskestrekk, han har vært ute i 2 måneder.

Kongsvinger hentet inn Tom Nordlie igjen som trener på slutten av forrige sesong, og det ga umiddelbare resultater. Nå har laget ligget i hardtrening hele vinter, og troppen ser sterk ut. Riktignok har erfarne spillere som Güven, Linnes, Berg Hansen, Holmen og Krohg Gerson reist, men det er hentet inn mye nytt. Målfarlige Andreas Moen (a) fra Strømmen, Myklebust fra Odd, Morten Hæstad (m) og Tuelo Johanessen (a) fra Start, Megalvis fra Brummunddal, Tiller Larsen fra Alta og bosnieren Edvin Hamzic, for å nevne noen.

Det er langt fra Kongsvinger til Høddvoll, og kanskje vil reisen prege bortelaget littegran. Det er dessverre muligheter for at snøfall og dårlig gressmatte kan prege kampen, men det gjenstår å så. Vi tror uansett Kongsvinger har mest å fare med, men historien har vist at det er veldig dumt å utelukke Hødd på Høddvoll, og markeringen blir HB i kamp 11.

12. Tromsdalen - Ranheim
Det er under en uke siden TUIL måtte avlyse utendørstreninger på grunn av store snømengder i Tromsdalen, men vi håper og tror banen er brøytet nå. Klubben vant sin 2. divisjonsavdeling 10 poeng foran Skeid til slutt, etter en fenomenal siste halvdel av sesongen. Dermed ble det kun én sesong på dette nivået. Tromsdalen hadde 6-0-8 på hjemmebane da de rykket ned fra Adeccoligaen i 2010, og nøkkelen til overlevelse ligger i å fortsette scoringsrushet på hjemmebane. I så måte er det synd at målfarlige Vegard Lysvoll er reist til Tromsø, sammen med Ruben Kristiansen. To spillere er kommet i retur, Håkon Kjæve (a) og Ludvig Rinde (f). Andre nye er Olsen fra Skarp, Vangen (m) fra Harstad, Arnøy (f) fra Bodø/Glimt 2.

Tomas Kristoffersen er ute med skade.

Bodøværingen Aasmund Bjørkan fortsetter som trener i Ranheim. Det har vært store endringer i spillerstallen, men så fort en trønder forsvinner, dukker en annen opp. Ut går Sandvik, Johannessen, Sødahl, måltyven Jo Sondre Aas, Voll, Lyngmo, Sæther Moen, E. Bratseth og Lindberg. Flere Rosenborg-spillere skal spille seg varme i Ranheim denne sesongen også, og fra storebror kommer Barli, Oviasu og Åsen. Den unge, nigerianske spissen Izuchukwu kommer fra Assyriska, Müller fra Strindheim, Mads Reginiussen, som var på lån her i fjor, har meldt premanent overgang fra Tromsø, Ole Kristian Kråkmo (f/m) er vendt tilbake fra Haugesund sammen med Are Tronseth (m/a). Ranheim har flere sterke navn i stallen, så gjenstår det å se om de holder effektiviteten oppe, slik de har vært gode til de siste sesongene.

Hjemmelaget vil som vanlig varte opp med offensiv fotball, mange og kjappe løp og utrettelig jobbing på hjemmebane. Med skadefritt lag er de alltid farlige på TUIL-arena. Ranheim chartrer et fly denne gangen, så det blir en snarlig visitt uten overnatting. Dette er vrient å tippe. HB i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 486-rekker

Her kan du levere det store systemet til redusert pris via TippSt@tion, et program som reduserer prisen uten å redusere vinnersjansene like mye.

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 09.04.2012 17:55
1. Molde - Brann H
2. Hønefoss BK - Fredrikstad H
3. Rosenborg - Sogndal H
4. Sandnes Ulf - Aalesund H U B
5. Strømsgodset - Haugesund H
6. Tromsø - Stabæk H
7. Alta - Mjøndalen H
8. Bryne - Strømmen H B
9. Bærum - Bodø/Glimt U B
10. HamKam - Sandefjord H U
11. Hødd - Kongsvinger H B
12. Tromsdalen - Ranheim H B

-

486-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 09.04.2012 17:55
1. Molde - Brann H
2. Hønefoss BK - Fredrikstad H
3. Rosenborg - Sogndal H
4. Sandnes Ulf - Aalesund H U B
5. Strømsgodset - Haugesund H
6. Tromsø - Stabæk H
7. Alta - Mjøndalen H
8. Bryne - Strømmen H U B
9. Bærum - Bodø/Glimt H U B
10. HamKam - Sandefjord H U B
11. Hødd - Kongsvinger H B
12. Tromsdalen - Ranheim H U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.