Gå til sidens hovedinnhold

La Liga-trener fikk sparken

Sju kamper uten seier var ikke godt nok for laget som havnet på femteplass forrige sesong.

Marcelino Garcia Toral har fått sparken i Sevilla. Det bekrefter klubben selv på sin hjemmeside.

Avgjørelsen ble tatt etter en rekke med sju kamper uten seier. Sevilla ligger nå på en 11. plass, bare fire poeng over nedrykksstreken.

- Sevilla har besluttet å sparke trener Marcelino Garcia Toral etter den negative rekken av resultater, med sju kamper uten seier og kun to inntjente poeng, sier Sevilla i en pressemelding.

- Avgjørelsen ble tatt etter at presidenten, Jose Maria del Nido, og sportsdirektør, Ramon Rodriguez Monchi, møtte treneren for å evaluere den sportslige situasjonen. Like etter møtet fortalte Monchi treneren om avgjørelsen, skriver klubben videre.

Marcelino ble ansatt som trener i fjor sommer på en ettårskontrakt. Målet var å forbedre klubbens femteplass fra forrige sesong, noe som ser vanskelig ut for øyeblikket.

- Sevilla vil offentlig takke Marcelino for hans profesjonalitet og arbeid, og syns det er synd å måtte ta en slik drastisk avgjørelse på grunn av resultatene, uttaler klubben.

Sevilla ble også slått ut av Hannover i Europa League. I Spania ryktes det nå at Getafes trener, Michel, er favoritten til å ta over etter Marcelino.

Reklame

Black Week: 10 kupp du gjør på vinterjakker