RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

La Liga-trener fikk sparken

Foto: Reuters/Scanpix
Sju kamper uten seier var ikke godt nok for laget som havnet på femteplass forrige sesong.

Marcelino Garcia Toral har fått sparken i Sevilla. Det bekrefter klubben selv på sin hjemmeside.

Avgjørelsen ble tatt etter en rekke med sju kamper uten seier. Sevilla ligger nå på en 11. plass, bare fire poeng over nedrykksstreken.

- Sevilla har besluttet å sparke trener Marcelino Garcia Toral etter den negative rekken av resultater, med sju kamper uten seier og kun to inntjente poeng, sier Sevilla i en pressemelding.

- Avgjørelsen ble tatt etter at presidenten, Jose Maria del Nido, og sportsdirektør, Ramon Rodriguez Monchi, møtte treneren for å evaluere den sportslige situasjonen. Like etter møtet fortalte Monchi treneren om avgjørelsen, skriver klubben videre.

Marcelino ble ansatt som trener i fjor sommer på en ettårskontrakt. Målet var å forbedre klubbens femteplass fra forrige sesong, noe som ser vanskelig ut for øyeblikket.

- Sevilla vil offentlig takke Marcelino for hans profesjonalitet og arbeid, og syns det er synd å måtte ta en slik drastisk avgjørelse på grunn av resultatene, uttaler klubben.

Sevilla ble også slått ut av Hannover i Europa League. I Spania ryktes det nå at Getafes trener, Michel, er favoritten til å ta over etter Marcelino.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere