RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Laber Royal League-interesse

Foto: Keld Navntoft / SCANPIX
Interessen foran morgendagens Royal League-kamper er like kjølig som været. Vålerenga fyller riktignok Vallhall, men i Bergen og Tromsø blir det glissent.

- Nei, det er ikke noe særlig interesse å melde om, sier Kari Larsen i Sportsklubben Brann til TV 2 Nettavisen.

Onsdag ettermiddag hadde salget passert 2700 billetter, i tillegg til 1000 reservasjoner gjennom Ticnet.

- Utfra det tipper jeg at det blir mellom 5000 og 6000 tilskuere, sier Larsen.

Halvparten borte
Da Brann Royal League-debuterte hjemme mot Halmstad trosset nesten 12.000 brannfans det øsende høstregnet, og møtte opp på Brann Stadion for å hylle de bergenske cupmestrene. Når Jon Inge Høilands Malmö kommer på besøk torsdag kommer neppe mer enn havlparten av dem tilbake.

Om det er desemberkulden eller det faktum at nyhetens interesse har lagt seg som demper entusiasmen vites ikke, men heller ikke Tromsø melder om den store pågangen før hjemmemøtet med København.

- Vi har solgt litt, men det har ikke vært det store trøkket. Det er kommet ganske mye bestillinger, men det er likevel mindre pågang enn sist, sier Petter Svendsen i Tromsø.

Sist var 20. november. Da så 3600 tilskuere Tromsø tape 0-1 for IFK Göteborg.

Utsolgt Vallhall
I Oslo er interessen i hvert fall stor nok til at de 6500 plassene i Vallhall blir fylt opp. Halvparten av billettene var solgt unna tirsdag ettermiddag - før det ordinære salget åpnet. Så langt har bare Klans-medlemmer og sesongkortinnehavere kunnet kjøpe billett.

- Vi har solgt 3000. Vi antar at vi blir utsolgt i løpet av morgendagen, sier Frode Veie i VIF-Sjappa til TV 2 Nettavisen.

Grunnen til at billettene ikke er lagt ut på åpent salg ennå, er selvsagt usikkerhet rundt kampsted. Hadde kampen mot Djurgården blitt spilt på Ullevaal ville det helt klart blitt langt mer glissent på tribunene.

- Vi hadde vel neppe solgt så mye mer. Kanskje 8-9000, tipper Veie, som tror været må ta mye av skylden for at Royal League ikke er like hett som for noen uker siden.

- Det er jo rart med oss nordmenn og dette være da. Vi er ikke akkurat vant til at det spilles fotball på denne tiden av året, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere