RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Labinot Harbuzi (32) er død

I SORG: Labinot Harbuzi døde torsdag.
I SORG: Labinot Harbuzi døde torsdag. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Den tidligere U21-spilleren for Sverige gikk bort tosdag.

Den tidligere svenske U21-landslagsspilleren Labinot Harbuzi er død. Det rapporterer både Aftonbladet og Expressen. Ifølge svensk presse skal Harbuzi ha segnet om i sitt hjem.

Han ble sendt rett til sykehus etter at far Ismet Harbuzi forsøkte hjerte- og lungeredning, men livet stod ikke til å redde. Harbuzi ble 32 år gammel.

- Jeg vet ikke om jeg kan forklare dette nå ... vi ringte til abulansen og hjalp til. Etter det dro vi sammen i ambulansen. Det er uvirkelig. Det er vanskelig å beskrive, det gjør vondt. Vi får mye støtte av familie og venner, sier far Ismet til Expressen.

Malmö har også lagt ut en offisiell pressemelding etter Harbuzis tragiske død. Han startet sin karriere hos de regjerende svenske seriemesterne.

- Malmö FF har fått den tragiske beskjeden om at Labinot Harbuzi har gått bort. Foreningens tanker er med hans familie og bekjente i denne vanskelige stund, skriver Malmö på sine sider.Også den anerkjente svenske journalisten Olof Lundh viser sin sorg på sosiale medier:- Ubegripelig at Labinot Harbuzi har gått bort. Ikke bare en vanvittig talentfull spiller, men også en person det var moro å snakke med, skriver Lundh på Twitter.

Harbuzi forlot Malmö til fordle for Feyenoord som 15-åring, før han returnerte til de lyseblå. I 2009 ble han også tatt ut på det svenske U21-landslaget.

Zlatan Ibrahimovic hyllet han som en fremtidig landslagsspiller samme år, og trodde fort man kunne se Harbuzi på det svenske a-landslaget.

Harbuzi hadde flere opphold i tyrkiske klubber, men etter hans opphold i Melaka United i 2017 har han stått klubbløs.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere