Lacazette tilbake med målgivende

SPISSPAR AVGJORDE: Angrepsduoen Nabil Fekir (til venstre) og Alexandre Lacazette feirer vinnermålet som ga fortsatt tabelltopp i Ligue 1.

SPISSPAR AVGJORDE: Angrepsduoen Nabil Fekir (til venstre) og Alexandre Lacazette feirer vinnermålet som ga fortsatt tabelltopp i Ligue 1. Foto: Jean-Philippe Ksiazek (Afp / NTB scanpix)

Lyon holder fortsatt unna for PSG.

14.03.15 15:24

LYON - NANTES 1-0:

Lyon kom fra strake uavgjortresultater og trengte seier for å forsvare serieledelsen. Nabil Fekir sikret tre viktige poeng da klubben vant 1-0 over Nantes søndag.

Lyon har ikke tapt i den franske eliteserien på elleve kamper, men var likevel avhengig av poeng for å beholde førsteplassen i Ligue 1.

Mye av grunnen skyldes en skade på Alexandre Lacazette de siste tre kampene, som har sørget for tre uavgjorte, men søndag var han tilbake i aksjon.

Det skulle vise seg å bli utslagsgivende. Spissen kombinerte fint med Yoann Gourcuff før toppscoreren ga målgivende pasning til Fekir, som avgjorde kampen med sin scoring i det 67. minutt.

Marseille-rot

Saint-Étienne mot Marseille var ikke noe fyrverkeri i den første omgangen, men oppgjøret våknet til livet i annen omgang.

Saint-Etiennes Max Gradel sendte vertene foran etter 54 minutter, men Marseille kom tilbake. Ti minutter senere scoret Michy Batshuayi. Samme mann sendte gjestene i ledelsen bare tre minutter senere og det så ut til å gå mot Marseille-seier.

Da kampuret hadde passert fulltid, var det fortsatt 2-1 til bortelaget, men så dukket Mevlüt Erdinc opp. Spissen sørget for 2-2.

Marseille ville med seier ha hatt like mange poeng som PSG på 2.-plass og vært to poeng bak Lyon, men må ta til takke med å være fire bak serielederen.

Montpellier vant

Montpellier og Guingamp ligger på henholdsvis 7.- og 8.-plass. Søndag møttes de i Guingamp til oppgjør.

En scoring etter to minutter fra Morgan Sanson ga Montpellier en drømmestart på kampen.

I det 55. minutt økte Kevin Berigaud til 2-0 og sikret tre poeng. Klubben ligger fire poeng foran sin tabellnabo.

Oppgjøret mellom Reims og tabelljumbo Metz endte 0-0. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.