Laget som ble managermøkk

Foto: Scanpix/AP

Drillos har blitt suksessfulle trenere for norske eliteserielag, Englands lag i VM i 86 ble fiaosker på rad og rekke.

27.07.05 14:08

Av de 22 spillerne som var i stallen under VM i 1986, og som tapte for Maradonas gudommelige hånd er det 14 stykker som har prøvd seg som managere. Det har ikke vært med stor suksess.

Peter Shilton prøvde seg i tre år med Plymouth Argyle. Han brukte tiden på nesten å ødelegge hele klubben. Likevel var han en av de på laget som holdt seg lengst i managerstolen. Kenny Samson var assistent for Glenn Roeder hos Watford, men fikk sparken relativt fort. Mark Hateley brukte litt over en sesong på å neste rykke ut av ligasystemet med Hull før han fikk sparken.

Chris Waddle tok over Burnley og laget klarte så vidt å unngå nedrykk den sesongen han var der. Kenny Dixon var ett år i Doncaster, senere Letchworth Town og nå publaget Hitchin Town.... Ray Wilkins på sin side fikk sparken etter ett år fra QPR, fikk sjansen i Fulham hvor han også var uten jobb etter ett år.

John Barnes var manager for Celtic i åtte måneder før han tapte i cupen mot Caledonian Thistle og måtte finne seg en annen jobb. Terry Butcher (han med blodet) fikk ett år i Coventry og så tre måneder hos Sunderland. Sparken igjen.

Terry Fenwick fikk hele 12 kamper for Northampton Town før han var uten jobb. Glen Hoddle og Peter Reid er to av de andre på laget, som ei heller kan sies å ha hatt stor suksess som managere til tross for flere jobber.

Det gis ikke poeng for å finne ut hvem de siste managerne var....

(kilde: The Guardian)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag