*Nettavisen* Sport.

Lago kobles til Peru

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Uruguayanerens tid i Rosenborg er over.

22.12.11 19:01

Alejandro Lago står snart uten kontrakt med Rosenborg og har et sterkt ønske om å flytte nærmere familien i Uruguay.

Nå ser det ut til at Sporting Cristal i Peru kan bli neste stopp for midtstopperen, som avsluttet sin RBK-karriere med bronsemedalje i årets sesong, melder Ovacion.

Sportings trener, Roberto Mosquera, ønsker imidlertid å se Lago i aksjon før han bestemmer seg for å hente ham til klubben.

Treneren har fått tilsendt en såkalt skrytevideo av Rosenborg-stopperen, men ønsker å se to hele kamper for å vurdere nivået.

Sporting skal lenge ha ønsket å sikre seg Nationals Jesus Alvarez, men forsvarsspilleren valgte i stedet en overgang til Universidad San Martin.

Dermed står døren på gløtt for Alejandro Lago på Estadio San Martin de Porres.

Uruguayaneren kom til Rosenborg foran 2005-sesongen og har i løpet av denne perioden vært lånt ut til både IFK Gøteborg og Bella Vista.

Selv om ikke alle trenerne som har vært innom Lerkendal de siste årene har hatt like stor sans for Lago, har han alltid hatt en høy stjerne blant klubben supportere.

- Når jeg går ut eller drar til byen så møter jeg alltid støtte fra folk som sier «du må spille, du må spille». I tiden jeg har vært her har jeg hatt gode perioder og dårlige perioder hvor jeg har spilt veldig lite. Men alt har vært positivt. Jeg tror jeg har samlet mye god erfaring, uttalte Lago nylig til rbk.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.