Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lahm utelukker trenerjobb

ÅPNER FOR Å FORLENGE: Philipp Lahm åpner får å spille videre når kontrakten med Bayern München går ut, men trener i klubben vil han ikke bli.
ÅPNER FOR Å FORLENGE: Philipp Lahm åpner får å spille videre når kontrakten med Bayern München går ut, men trener i klubben vil han ikke bli. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)
- Jeg kan ikke utelukke at jeg fortsetter i 2018.

Bayern Münchens kaptein Philipp Lahm åpner i et intervju for å spille videre når kontrakten løper ut i 2018, men trener i klubben kommer han ikke til å bli.

I januar sa Lahm at han akter å legge opp når han har fullført sin kontrakt med den tyske storklubben, men nå er han ikke like sikker.

- Jeg kan ikke utelukke at jeg i 2018 sier at jeg føler meg fortsatt frisk og klar, og jeg ønsker å spille et år til. Det er faktisk godt mulig, selv om det ikke vil være lett å prestere på høyt nivå som 35-åring, sa han onsdag til goal.com.

31-åringen har gitt seg på Tysklands landslag, som han i fjor førte til VM-gull i Brasil. For tiden er han ute med skade.

Lahm kan ikke tenke seg en trenerjobb i Bayern München.

- Pep Guardiola er en perfeksjonist som dag og natt tenker på fotball, laget og våre neste motstandere. Det livet ønsker jeg ikke, sier han. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!