RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lahm utelukker trenerjobb

ÅPNER FOR Å FORLENGE: Philipp Lahm åpner får å spille videre når kontrakten med Bayern München går ut, men trener i klubben vil han ikke bli.
ÅPNER FOR Å FORLENGE: Philipp Lahm åpner får å spille videre når kontrakten med Bayern München går ut, men trener i klubben vil han ikke bli. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)
- Jeg kan ikke utelukke at jeg fortsetter i 2018.

Bayern Münchens kaptein Philipp Lahm åpner i et intervju for å spille videre når kontrakten løper ut i 2018, men trener i klubben kommer han ikke til å bli.

I januar sa Lahm at han akter å legge opp når han har fullført sin kontrakt med den tyske storklubben, men nå er han ikke like sikker.

- Jeg kan ikke utelukke at jeg i 2018 sier at jeg føler meg fortsatt frisk og klar, og jeg ønsker å spille et år til. Det er faktisk godt mulig, selv om det ikke vil være lett å prestere på høyt nivå som 35-åring, sa han onsdag til goal.com.

31-åringen har gitt seg på Tysklands landslag, som han i fjor førte til VM-gull i Brasil. For tiden er han ute med skade.

Lahm kan ikke tenke seg en trenerjobb i Bayern München.

- Pep Guardiola er en perfeksjonist som dag og natt tenker på fotball, laget og våre neste motstandere. Det livet ønsker jeg ikke, sier han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere