RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lamela uenig i floppstempel

Foto: Getty Images / All Over Press
- Min tid vil komme, sier 21-åringen.

I sommer hentet Tottenham Hotspur argentineren Erik Lamela for 30 millioner pund i håp om at han kunne erstatte Gareth Bale.

Noen måneder inn i den nye sesongen har unggutten fortsatt til gode å overbevise Spurs-fansen om at han er verdt pengene.

Tidligere denne uken gikk Tottenham-manager Andre Villas-Boas ut og forsvarte 21-åringen. Portugiseren fortalte pressen at Lamela vil trenge tid til å tilpasse seg England og engelsk fotball.

- Jeg trives
Nå har også 21-åringen uttalt seg om sin start på Tottenham-karrieren.

- Jeg føler at jeg trenger litt tid. Jeg trives her, men å bli vant til livet her er veldig annerledes. Jeg har vært her litt over to måneder, tid er nok det jeg trenger, sier Lamela til London Evening Standard.

- Jeg trenger trening, litt rytme og noen kamper. Engelsk fotball er veldig annerledes enn italiensk fotball. I England er det mer fysisk, mens i Serie A er det mer taktisk. Det er ikke nødvendigvis vanskeligere, men det er annerledes. Jeg liker riktignok denne type fotball. Jeg tror det vil passe meg, forklarer argentineren.

Lamela opplevde stor suksess i sin siste sesong i italienske Roma, hvor han blant annet scoret 15 mål i Serie A.

I Tottenham står han foreløpig kun notert med en målgivende pasning i seriekampen borte mot Cardiff.

- Jeg vil utgjøre en forskjell
Argentineren har foreløpig ikke fått muligheten fra start i Premier League, men 21-åringen er overbevist at ting snart vil snu.

- Min tid vil komme og jeg kommer til å utgjøre en forskjell. Man trener med tanke på at man vil spille. Før eller siden vil jeg få muligheten og da gjelder det å være klar. Det er slik jeg ser det, forklarer Lamela.

- Jeg kommer godt overens med Andre Villas-Boas. Han er en bra mann, som helt klart tenker på framtiden. Tottenham er derfor et flott steg i min karriere og for min framtid. Vi kommer til å se hvorfor, sier 21-åringen.

Tottenham ligger foreløpig på en 4. plass i Premier League - kun tre poeng bak serieleder Arsenal.

Spurs møter Everton borte i neste seriekamp, som spilles søndag 3. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere