RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lampard forsvarer svak Torres

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Og mener det vil være en katastrofe om Chelsea ikke spiller Champions League neste sesong.

Fernando Torres har ikke fått en drømmestart på sin Chelsea-karriere. Spanjolen har spilt to kamper, scoret null mål, blitt byttet ut i begge kampene og har ikke imponert noen. Kritikken har ikke latt vente på seg fra supportere og fotballeksperter, og mange lurer på om prislappen på 50 millioner pund henger som en betongsekk på Fernando Torres skuldre.

Etter kampen mot Fulham måtte Chelsea-manager Carlo Ancelotti ta spanjolen i forsvar.

Nå gjør Frank Lampard det samme.

- Fernando har utgjort en stor forskjell. Nei, han har ikke scoret mål, men all oppmerksomheten er på ham, sier Frank Lampard til BBC, og fortsetter;

- Han er en klassespiller fra øverste hylle, og han har allerede gitt laget en «boost». Han bærer på et enormt ansvar, og omgivelsene forventer at han skal levere varene fra første stund. Jeg er sikker på at han kommer til å bli bra for oss, forsikrer Lampard.

Glad for handling
Den engelske landslagsspilleren forteller at han er glad Chelsea viste muskler i overgangsvinduet. Overgangene til Fernando Torres og David Luiz kostet London-laget hele 75 millioner pund.

- Jeg ble overrasket over at vi kjøpte dem (Torres og Luiz, red. anm.), men det var veldig spennende. Jeg er fornøyd med at vi har pengene til å gjøre slik, for det er en vitamininnsprøyting for oss når vi lykkes med å hente kvalitetsspillere vi trenger i Chelsea, sier Lampard.

I skrivende stund ligger Chelsea på femteplass i Premier League, og det er kun de fire beste lagene som kan kvalifisere seg til Champions League. Det liker ikke Lampard.

- Vi må klare å havne blant de fire beste, og det vil være en katastrofe om vi ikke klarer det, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere