RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Lampard har skrevet ny kontrakt

Sist oppdatert:
Chelsea-helten vil ikke flytte på seg.

Frank Lampard vikarierte som kaptein og ledet Chelsea til seier i europaligafinalen. Torsdag skrev 34-åringen under ny kontrakt med klubben.

Det har vært usikkert om Lampard ville få forlenget avtalen sin med londonklubben, men veteranen har levert en god sesong på Chelseas midtbane.

– Alle vet at drømmen min har vært å bli i Chelsea. Vi har snakket sammen lenge, og selv om det gikk lang tid, var det alltid hyggelig. Alt jeg har ønsket er å hjelpe klubben til mer suksess i framtiden. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, sier Lampard.

Hans nåværende kontrakt gikk ut etter sesongen, men nå har han fått et ny ettårsavtale.

– Vi har snakket med ham siden slutten av fjoråret, og forhandlingene har vært positive hele tiden. Vi er svært glad for å kunne offentliggjøre forlengelsen av kontrakten, som holder ham i klubben til 2014, sier klubbdirektør Ron Gourlay til Chelseas nettsted.

Lampard var nær å bli matchvinner mot Benfica i europaligafinalen, men skuddet ble stoppet av tverrliggeren. Chelsea kunne likevel juble til slutt, etter at Branislav Ivanovic stanget inn seiersmålet på overtid. Chelsea vant 2-1.

Lampard vikarierte som kaptein siden John Terry var uaktuell til kampen på grunn av skade. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere