Lampard har skrevet ny kontrakt

Foto: Getty Images / All Over Press

Chelsea-helten vil ikke flytte på seg.

16.05.13 15:39

Frank Lampard vikarierte som kaptein og ledet Chelsea til seier i europaligafinalen. Torsdag skrev 34-åringen under ny kontrakt med klubben.

Det har vært usikkert om Lampard ville få forlenget avtalen sin med londonklubben, men veteranen har levert en god sesong på Chelseas midtbane.

– Alle vet at drømmen min har vært å bli i Chelsea. Vi har snakket sammen lenge, og selv om det gikk lang tid, var det alltid hyggelig. Alt jeg har ønsket er å hjelpe klubben til mer suksess i framtiden. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, sier Lampard.

Hans nåværende kontrakt gikk ut etter sesongen, men nå har han fått et ny ettårsavtale.

– Vi har snakket med ham siden slutten av fjoråret, og forhandlingene har vært positive hele tiden. Vi er svært glad for å kunne offentliggjøre forlengelsen av kontrakten, som holder ham i klubben til 2014, sier klubbdirektør Ron Gourlay til Chelseas nettsted.

Lampard var nær å bli matchvinner mot Benfica i europaligafinalen, men skuddet ble stoppet av tverrliggeren. Chelsea kunne likevel juble til slutt, etter at Branislav Ivanovic stanget inn seiersmålet på overtid. Chelsea vant 2-1.

Lampard vikarierte som kaptein siden John Terry var uaktuell til kampen på grunn av skade. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.