RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lampard tror på suksess med Gerrard

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Vil bevise at de kan spille bra på samme lag.

Frank Lampard og Steven Gerrard.

Superstjerner i henholdsvis Chelsea og Liverpool, men på landslaget har ikke samarbeidet vært like fruktbart.

Mange såkalte eksperter har påpekt at de to spillerne er for like i stilen, og slik sett ikke utfyller hverandre som midtbaneduo.

Gareth Barry har tidligere blitt foretrukket sentralt sammen med én av de to mer offensive gutta, men Manchester City-stjernen sliter med skade, og dermed kan en løsning med Gerrard og Lampard på midtbanen være Fabio Capellos beste alternativ.

- Kommer til å lykkes
Lampard er imidlertid ikke bekymret for at det ikke skal funke.

- Vi kommer til å lykkes, sier Chelsea-stjernen ifølge FourFourTwo.

- I grunn så begynner jeg å bli lei av å svare på dette spørsmålet. Det har vært stille de to siste årene, men nå er dere i gang igjen, skjønner jeg, fortsetter han og sikter til pressen.

Både Gerrard og Lampard er midtbanespillere som trives best offensivt, og som kan score mange mål i løpet av en sesong. De gangene de har spilt sammen på landslaget har Lampard imidlertid måttet ta det meste defensive ansvaret, noe som igjen har ført til at han ikke har fått vise sine sterkeste kvaliteter.

- Vi er to smarte spillere, og er utrolige gode i hvert vårt klubblag. Vi burde kunne spille bra sammen, sier Lampard.

- Men dette er tross alt opp til manageren å bestemme. Men uansett hva slags formasjon eller taktikk han bestemmer seg for, så er jeg overbevist om at jeg og Gerrard vil gjøre det bra.

- Positiv energi
Lampard håper at et samarbeid mellom ham selv og Gerrard under VM i Sør-Afrika kan føre til at det i framtiden ikke er noen tvil om at de kan fungere på samme lag.

- Vi må bare tenke positivt, og ha troen på dette. Vi skal gjøre vårt beste og vise at vi kan. Om jeg og Gerrard kan spille bra sammen, vil det gi alle ekstra positiv energi, sier Lampard.

Det har tidligere også blitt spekulert i at Capello ville velge James Milner inne sentralt, men etter at Theo Walcott ble vraket til den endelige VM-troppen, tyder mye på at Aston Villa-spilleren må ta jobben ute på høyrekanten.

England åpner VM den 12 juni mot USA, og møter senere Algerie og Slovenia i gruppespillet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere