Gå til sidens hovedinnhold

Lampard vrakes i skjebnekamp

Frank Lampard blir henvist til benken når England møter Russland i Moskva.

Det melder flere engelske aviser tirsdag. Lampard, som har spilt 56 landskamper og scoret 13 mål, vrakes fordi Steven Gerrard og Gareth Barry har fungert så godt sammen sentralt på Englands midtbane den siste tiden.

England har vunnet sine tre siste EM-kvalkamper med 3-0 (over Israel, Russland og Estland) med Gerrard og Barry på laget.

Dette er ifølge The Times i så fall første gang Lampard vrakes i en viktig kamp siden han etablerte seg på laget for fire år siden.

Chelsea-stjernen satt også på benken i lørdagens kamp EM-kvalkamp mot Estland, en kamp The Times åpenbart ikke anser som "viktig".

Landslagstrener Steve McClaren ser ut til å velge den vante 4-4-2-formasjonen i stedet for 4-3-3, som han en stund vurderte. McClaren brukte mandagens treningsøkt til å understreke overfor spillerne hvor viktig det er å legge press på russernes forsvar og nekte dem tid med ballen.

Det tyder på at England spiller for å vinne. Tre poeng vil sikre landet en plass i EM i Sveits og Østerrike neste sommer.

Ashley Cole er skadet og erstattes av Joleon Lescott fra Everton, et noe overraskende valg ettersom han normalt spiller midtstopper og McClaren allerede har en venstreback i troppen i form av Nicky Shorey fra Reading.

Lescott spiller i så fall sin første landskamp fra start. Han debuterte som innbytter i lørdagens kamp mot Estland.

John Terry sliter med en kneskade, men skal være frisk nok til å spille etter at han mandag gjennomførte sin første treningsøkt på fem dager.

TV 2 Zebra sender Russland - England direkte fra klokken 16.55 onsdag.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her