Gå til sidens hovedinnhold

Landslaget ga Eurosport solid seerrekord

422.000 seere så tapet for Nord-Irland.

422.000 seere fikk med seg landslagets 0-2-tap i Lars Lagerbäcks ilddåp som landslagssjef søndag kveld.

Det betyr at kampen ga Eurosport Norge en overlegen seerrekord, bare én uke før Eliteserien sparkes i gang på den samme kanalen.

LES OGSÅ: Marerittstart for Lagerbäck

Forrige seerrekord for Eurosport var på 149.000 seere, satt under ligacupkampen mellom Manchester United og Manchester City i oktober i fjor.

- Selve kampen ble dessverre ikke den starten vi hadde håpet på for Lagerbäck. Seertallene er derimot en gedigen opptur, sier sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks, Jan-Erik Aalbu, i en pressemelding.

Under kampen fikk Eurosports nye ekspertkommentator, Kjetil Rekdal, mye oppmerksomhet for sin kommentering. Den tidligere landslagskapteinen fikk både ris og ros for å være brutalt ærlig om det norske landslaget.

Rekdals knallharde dom var uansett ikke til hinder for en massiv seerrekord for Eurosport Norge.

LES OGSÅ: Kjetil Rekdal klar for Eurosport

Men samtidig som kanalen opplevde en opptur med seertallene, var tilbakemeldingene mange og sinte etter at strømmetjenesten Dplay falt ut under kampen mellom Nord-Irland og Norge.

- Mange seere opplevde i går at Dplay var nede. Det beklager vi. Det er fryktelig flaut. Heldigvis har vi en helt ny digital spiller klar til Eliteserien, sier Aalbu.

Fikk du med deg Gerrard herje i Anfield-returen?

HTML EMBED
Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe