RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Landslagsbacken sier nei til Tromsø

Sist oppdatert:
- Ballen ligger hos dem.

Landslagsbacken Ruben Kristiansen ville ikke ha ny kontrakt med Tromsø nå. I Tromsø er man skuffet over at han ikke ville skrive under før fotballferien.

Det er iTromso.no som skriver at Kristiansen rett og slett ikke var spesielt interessert i å sette navnetrekket sitt på en ny kontrakt med «Gutan».

– Ruben har sagt at han ikke er klar til å skrive under nå. Da legger vi det på is inntil videre, sier sportssjef Svein Morten Johansen til iTromso.no.

Det ligger ikke noen stor dramatikk i at Kristiansen ikke ville skrive under nå, for han har kontrakt med Tromsø til ut 2014-sesongen, så ingenting tyder på at landslagsspilleren kommer til å forlate Alfheim med det første.

– Saken er slik at ballen ligger hos TIL, hvis man kan bruke et fotballuttrykk på det, sier Ruben Kristiansen selv i en kommentar. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å kunne vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P.S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere