Landslagskeeper aktuell for LSK

Foto: (SCANPIX)

Den norske U21-landslagskeeperen Jan Kjell Larsen - som nylig var på treningsopphold i den engelske storklubben Chelsea - vurderes av Lillestrøm.

24.11.04 14:39

- Jan Kjell Larsen har fått en henvendelse fra Lillestrøm, og vi har gitt ham tillatelse til å snakke med dem, sier Haugesunds sportslige leder Nils Halvor Berge til TV 2 Nettavisen.

Lillestrøms daglige leder Frank Grønlund bekrefter at den norske U21-landslagskeeperen er aktuell for Åråsen neste sesong.

- Det er en spiller vi har fulgt lenge, og vi har blant annet sett ham i aksjon for det norske U21-landslaget. Mot Slovenia sist var han strålende, men prestasjonene for Haugesund har variert litt. Det er imidlertid ikke tvil om at det er en spiller som vil passe godt inn på Årårsen, sier Grønlund til TV 2 Nettavisen.

- Baron blir
Grønlund vil ikke spekulere i om den kontroversielle sisteskansen Emile Baron forlater Lillestrøm om klubben blir enige med FK Haugesund om å kjøpe Jan Kjell Larsen.

- Han har kontrakt med oss to år til, og vi regner nok med at han blir, sier Frank Grønlund.

Spekulerer ikke i pris
Nils Halvor Berge i FK Haugesund vil ikke spekulere i en eventuell prislapp for U21-landslagskeeperen.

- Målet vårt i Haugesund er å beholde samtlige spillere. Men skulle det dukke opp et tilbud, vil vi sette oss ned og lytte. Er et tilbud attraktiv både for spiller og klubb, vil vi vurdere et salg. Men da må tilbudet passe alle parter, understreker Berge.

PS: Jan Kjell Larsen var nylig på treningsopphold i Chelsea, og gjorde sine saker svært bra. Den engelske storklubben har varslet at de vil følge keeperens utvikling kommende sesong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.