Landslagsspiller klar for LSK

Lillestrøm har sikret seg en solid tilvekst, etter at den svenske landslagsspilleren Christoffer Andersson sent i går signerte en treårskontrakt med klubben.

14.01.04 13:26

- Det stemmer at Christoffer er klar. Han er tiltenkt en plass på høyrebacken, sier LSK-trener Arne Erlandsen til TV 2 Nettavisen.

Andersson kommer fra Helsingborg, som endte på sjetteplass i fjorårets Allsvenskan. Der spilte 25-åringen på midtbanen, men i LSK er han tiltenkt plassen på høyrebacken som ble ledig da Gunnar Halle la opp.

- Vi har mistet både Gunnar Halle og Indridi Sigurdsson. Nå har vi fått på plass både Shane Stefanutto og Christoffer Andersson, så nå er hullene på backplass tettet, sier Erlandsen.

I Lillestrøm blir Andersson gjenforent med tidligere lagkamerat Magnus Powell. Andersson kommer til Romeriks-klubben som Bosman-spiller, og blir derfor ingen dyr mann for LSK.

- Jeg har vært i Helsingborg i sju år og trives k0jempegodt. Men utviklingen min har stagnert litt, og tror et miljøskifte er bra for meg, sier Andersson til Helsingfors Dagblad.

I fjor spilte Andersson fra start i alle seriekampene. Han scoret to seriemål. Forsvarsspilleren har 17 A-landskamper for Sverige, og er den mest rutinerte spilleren i troppen til Hongkong-turneringen, hvor svenskene blant annet skal møte det norske landslaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag