RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landslagsspiller på vei til Brann

Foto: Eirik Hagesæter (Bergensavisen)
Sist oppdatert:
I går takket Alexander Ødegaard nei til tilbudet om å bli Brann-spiller. Nå håper Mons Ivar Mjelde i stedet å sikre seg den islandske landslagsspilleren Kristjan Örn Sigurdsson.

Ifølge Bergens Tidende skal Brann ha kommet langt i prosessen med å sikre seg Sigurdssons underskrift. Allerede i løpet av onsdagen kan landslagsbacken bli klar for rødtrøyene.

Fast på landslaget
23-åringen har ett år igjen av kontrakten med KR-Reykjavik, men ser det som mer attraktivt å fortsette karrieren på Brann Stadion. Sigurdsson besøkte klubben tidligere i høst, og ga den gang uttrykk for at han stortrivdes i Bergen.

Islendingen har spilt midtstopper på klubblaget, men har vært brukt som både stopper og høyreback på landslaget. Det er trolig først og fremst en rolle som høyreback han er tiltenkt i Brann. 23-åringen har spilt fra start i de siste fem landskampene, senest da Island tapte 1-4 for Sverige 13. oktober.

Penger i bakhånd
Brann har allerede Sigurdssons landslagskollega Olafur Örn Bjarnason i stallen. Bergenserne har dessuten tidligere hatt god erfaring med andre spillere fra Island. Både Bjarni Sigurdson, Sævar Jónsson og Olafur Thordarson var polulære spillere på Brann Stadion.

Årets bronsevinner Tippeligaen henger ikke med hodet etter å ha gått glipp av Alexander Ødegaard. I tillegg til Sigurdsson jobber Brann med å sikre seg blant andre Martin Andresen og Hassan El Fakiri. Pengene klubben «sparte» da Ødegaard valgt Rosenborg, skal brukes til å forsterke stallen.

- Pengene fra investorene er ikke øremerket Ødegaard. Det betyr at vi kan få muligheter til å hente andre kandidater. Vi er i dialog med flere andre spillere, sier sportslig leder i Brann, Per-Ove Ludvigsen, til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere