RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landslagsspiller tilstår væpnet ran

Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX
En pappa og hans sønn ble bundet og ranet av en svensk fotballspiller.

Ved lunsjtider tirsdag brøt to bevæpnede menn seg inn i en villa i Västervik i Sverige. En mann og hans tenårige sønn ble bundet og låst inn i et garderobeskap, mens de to mennene ranet huset og forsvant. Etter hvert klarte faren å komme seg løs og varsle politiet.

Etter noen timer ble fotballstjernen og en 23 år gammel mann arrestert. 23-åringen er en kjenning av politiet og er tidligere straffet for narkotikaforbrytelser, mishandel, ran og vold mot tjenestemenn.

Fotballstjernen har spilt i en av Sveriges største klubber og beskrives som «fremgangsrik» av Aftonbladet. Flere internasjonale klubber skal ha vist interesse for spilleren, som har spilt flere junior- og guttelandskamper. I fjor spilte han i Sveriges nest øverste divisjon.

Han er ikke tidligere straffet.

De to risikerer nå fengsel i minst fire år.

- Min klient er svært lei seg, og angrer. Han er angrende overfor ofrene og skammer seg overfor sin familie og sine venner, sier spillerens advokat Peter Frisén.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere