Gå til sidens hovedinnhold

Landslagsstjerne skutt og drept

Den colombianske landslagsstjernen Elson Becerra (27) og hans venn ble skutt og drept på en nattklubb i Cartagena søndag.

Et ukjent antall menn kom til diskoteket og gjennomførte dobbeltdrapet, som av nyhetsbyrået AP blir betegnet som en ren henrettelse av fotballspilleren.

27-åringen sto intetanende på dansegulvet da gjengen åpnet ild mot ham. Becerra ble truffet av fire skudd, og døde så godt som umiddelbart. Også Becerras venn Alexander Rios ble skutt og drept.

- De ventet på sin sjanse i diskoteket, og midt under musikken gjennomførte de dobbeltdrapet, sier politisjef Mauricio Agudelo. Han hevder at motivet var hevn.

Noen dager tidligere hadde Becerra og Rios havnet i bråk med attentatmennene, som fortsatt er på frifot. Politiet vet hvem drapsmennene er, og Agudelo tror at en pågripelse vil komme i løpet av kort tid.

Elson Becerras siste klubb var Al Jazzera i De Forente Arabiske Emirater. Spissen var med på landslaget som vant Copa America i 2001. Han fikk også spilletid i den nylig avsluttede VM-kvalifiseringen.

Elson Becerra er også kjent som spilleren som var først framme da Kameruns Marc-Vivien Foe kollapset og senere døde etter en kamp i Confederations Cup 2003.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut