Landslagsvrakede Konradsen: - Jeg er skuffet

IKKE MED: Anders Konradsen var ikke blant Per Mathias Høgmos utvalgte til treningskampen mot Tsjekkia.

IKKE MED: Anders Konradsen var ikke blant Per Mathias Høgmos utvalgte til treningskampen mot Tsjekkia. Foto: Frank Perry (/ Afp / NTB scanpix)

Frankrike-proffen ble ikke tatt med i landslagstroppen mot Tsjekkia.

18.02.14 16:51

Per Mathias Høgmo tok tirsdag ut landslagstroppen som skal møte Tsjekkia til treningskamp 5. mars.

På lista over uttatte spillere sto ikke navnet til Rennes-spiller Anders Ågnes Konradsen.

Den tidligere Strømsgodset-helten har tidvis slitt med skader, men har gått skadefri over en lang periode, og fått 13 kamper (10 fra start) for Ligue 1-klubben så langt denne sesongen.

Skuffet
Det var likevel ikke nok for å overbevise Høgmo om at han fortjente en plass i troppen.

- Jeg vil jo helst være med på landslaget, så selvfølgelig er jeg skuffet over å bli utelatt, sier Konradsen til Nettavisen, som likevel ikke føler seg oversett av landslagssjefen.

- Neida, jeg snakket med Per Mathias senest for to uker siden, og føler at han følger med og har kontroll på hvordan det går med meg, forteller han.

Likevel er han klar på at det hadde vært en fordel å få en mulighet til å vise seg fram før alvoret starter med EM-kvalifisering til høsten.

- Det beste er jo å få så mange sjanser til å vise seg fram som mulig, men dessverre ble jeg ikke valgt denne gangen. Det kommer flere treningskamper før EM-kvaliken, så det er bare å jobbe for å få muligheten framover.

Nordtveit foran
Blant de uttatte midtbanespillerne, finner vi Håvard Nordtveit, som på sin side har slitt fælt med spilletid for Borussia Mönchengladbach.

Hans siste start i sin foretrukne posisjon kom helt tilbake i starten av oktober, og etter det har Nordtveit kun fått tillit fra start én gang; som høyreback.

Anders Konradsen vil på sin side ikke si stort om Høgmos prioriteringer.

- For å være helt ærlig så følger jeg ikke særlig med på hvor mye eller lite andre får spille, så det vil jeg helst ikke si noe mer om, avslutter Konradsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.