RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lange vurderer fotball-exit

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
Sist oppdatert:
Har ikke fått tilbud fra norske klubber og sliter med tålmodigheten.

Rune Lange har gått igjennom fire omfattende operasjoner på fire år. Han har ikke sparket en ball siden mars og er nå i ferd med å miste tålmodigheten.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

– Jeg vurderer å gjøre andre ting enn å spille fotball. Jeg har vært mye skadet de siste årene, og det sliter på motivasjonen. Det er tungt å jobbe for å komme tilbake fra en skade for å så bli skadet på nytt, sier han til VG Nett.

Lange har ikke fått noen tilbud fra norske klubber denne sesongen. Han har hatt mislykkede opphold i Tromsø og Vålerenga i tillegg til den engelske klubben Hartlepool. De store skadeproblemene gjør at han ikke er særlig ettertraktet på overgangsmarkedet.

Spissen fikk tilbud fra belgiske Roselaar i juni, men takket nei fordi han ikke klarte å se for seg selv spille i en annen drakt enn Club Brugges, en drakt han bar i 2001–2006.

En avgjørelse om fotballfremtiden kommer i løpet av sommeren. Et trenerkurs er aktuelt uansett hva han bestemmer seg for.

– Jeg ønsker å være innen fotballen. Det er for tidlig å si om jeg blir trener, men det er ingen umulighet, sier Lange.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere