Langer ut mot Liverpool

Foto: (AFP/Scanpix)

Steve Bruce er ikke fornøyd.

22.01.10 16:30

Liverpool-manager Rafael Benítez jobber knallhardt for å forsterke laget i januar, og Sunderland-spiss Kenwyne Jones har vært høyt på ønskelista. Først meldte engelsk presse at Liverpool ville bytte Ryan Babel mot Jones. Den avtalen fikk de nei på.

Så ble det kjent at Liverpool jobbet for å sikre seg spissen på en normal overgang. Benitez ønsket spissen på lån først, og så på permanent overgang fra sommeren av.

Det misliker Sunderland-manager Steve Bruce.

- Det Liverpool driver med er fullstendig respektløst, sier Bruce til engelsk presse.

Les også:Nettavisens portrett av Kenwyne Jones før sesongstart

- Jeg har egentlig stor respekt for Liverpool og måten de driver på, men de snakker og snakker om Kenwyne uten å kontakte oss. Så leser jeg det tullet om at jeg skal leie ham ut fordi det vil være en skattemessig lurt for begge klubber. Det er det dummeste jeg har lest de siste ukene, fortsetter han.

- Skal liksom jeg la en av våre aller beste spillere, en av de viktigste spillerne, gå på lån? Jeg synes det viser en total mangel på respekt, og jeg skjønner ikke hva Liverpool tenker på, fortsetter han.

Sunderland møter for øvrig Portsmouth i helgas FA Cup-runde, mens Liverpool har spillefri. Scouserne røk som kjent ut av turneringen etter det famøse hjemmetapet mot lille Reading.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.