Langli gir seg i TV 2

SLUTTER: Morten Langli har fått ny jobb.

SLUTTER: Morten Langli har fått ny jobb. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Fotballeksperten har fått ny jobb.

10.09.14 14:30

Morten Langli har jobbet som kommentator og ekspert i TV 2 siden 2004, men opplyser nå på Twitter at han har takket ja til en ny jobb.

TV-profilen skal nå jobbe for spillselskapet Unibet.

Langli har jobbet mye med både fotball og ishockey. Han har blant annet vært både ekspert og kommentator for Tv 2s Premier League-satsing.

- Etter ti flotte år i TV2, er jeg klar for nye utfordringer. Fra og med i dag blir Unibet min hovedoppdragsgiver, skriver han på nettsamfunnet Twitter.

Til VG Nett opplyser Langli at han aldri har vært fast ansatt i TV 2 og det kan nok være mye av grunnen til at 40-åringen nå velger å bytte beite.

- Jeg har bare lyst til å gjøre noe annet. Jobben i TV 2 er ettertraktet, men tøff. Det å sitte i et studio i ti timer og skulle levere, tapper deg utrolig mye for krefter og energi. Nå har jeg gjort det og føler jeg har gjort det bra. Da er det fristende å prøve noe nytt, begrunner Langli overfor avisen.

VG skriver at Langli også har solgt seg ut og avsluttet et engasjement i tippelverandøren Objektservice for å ta jobben i Unibet.

Langli utelukker imidlertid ikke et comeback på TV-skjermen og er åpen for nye engasjement i både TV 2 og andre medier.

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.