RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SLUTTER: Morten Langli har fått ny jobb.
SLUTTER: Morten Langli har fått ny jobb. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Langli gir seg i TV 2

Sist oppdatert:
Fotballeksperten har fått ny jobb.

Morten Langli har jobbet som kommentator og ekspert i TV 2 siden 2004, men opplyser nå på Twitter at han har takket ja til en ny jobb.

TV-profilen skal nå jobbe for spillselskapet Unibet.

Langli har jobbet mye med både fotball og ishockey. Han har blant annet vært både ekspert og kommentator for Tv 2s Premier League-satsing.

- Etter ti flotte år i TV2, er jeg klar for nye utfordringer. Fra og med i dag blir Unibet min hovedoppdragsgiver, skriver han på nettsamfunnet Twitter.

Til VG Nett opplyser Langli at han aldri har vært fast ansatt i TV 2 og det kan nok være mye av grunnen til at 40-åringen nå velger å bytte beite.

- Jeg har bare lyst til å gjøre noe annet. Jobben i TV 2 er ettertraktet, men tøff. Det å sitte i et studio i ti timer og skulle levere, tapper deg utrolig mye for krefter og energi. Nå har jeg gjort det og føler jeg har gjort det bra. Da er det fristende å prøve noe nytt, begrunner Langli overfor avisen.

VG skriver at Langli også har solgt seg ut og avsluttet et engasjement i tippelverandøren Objektservice for å ta jobben i Unibet.

Langli utelukker imidlertid ikke et comeback på TV-skjermen og er åpen for nye engasjement i både TV 2 og andre medier.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere