RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lanserer Svennis som ny Gamst-trener

(Scanpix)
Tiden i arbeidsledighetskøen kan bli kortvarig for svensken.

Mandag kveld kom nyheten om at Sven Göran Eriksson hadde fått fyken som manager i Championship-klubben Leicester.

Ifølge svenske Aftonbladet skal den rutinerte fotballtreneren ha fått rundt 9 millioner kroner i sluttpakke for å forlate jobben.

LES OGSÅ: Svennis har fått sparken

Hardtsatsende Leicester har fått en middelmådig åpning på den nye sesongen og ligger som nummer 13 i Championship, med 19 poeng fra 13 kamper.

På et krisemøte med spillerne mandag skal den svenske manageren ha uttalt at han selv vill ha sparket treneren som var ansvarlig for 3-0-tapet for Milwall lørdag.

Bare timer senere skal den tidligere Lazio-, Manchester City- og England-sjefen ha fått beskjed om å finne seg en ny arbeidsgiver.

Skal man tro britiske tabloider kan imidlertid Svennis ganske raskt være på plass i en ny klubb. Det snakkes om Premier League for svensken.

Daily Mirror kobler for eksempel Eriksson med jobben i Blackburn. Steve Kean har vært under hardt press som Blackburn-manager i lang tid og jobben kan fort bli tilgjengelig.

Morten Gamst Pedersens klubb ligger nemlig helt sist i Premier League, med kun fem poeng så langt. Klubben har samme poengsum som Wigan, men dårligere målforskjell.

Martin O'Neill lanseres for øvrig som Svennis' erstatter i Leicester. Nord-Iren ledet klubben i perioden 1995 til 2000.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere