*Nettavisen* Sport.

Lanserer Svennis som ny Gamst-trener

Foto: (Scanpix)

Tiden i arbeidsledighetskøen kan bli kortvarig for svensken.

Mandag kveld kom nyheten om at Sven Göran Eriksson hadde fått fyken som manager i Championship-klubben Leicester.

Ifølge svenske Aftonbladet skal den rutinerte fotballtreneren ha fått rundt 9 millioner kroner i sluttpakke for å forlate jobben.

LES OGSÅ: Svennis har fått sparken

Hardtsatsende Leicester har fått en middelmådig åpning på den nye sesongen og ligger som nummer 13 i Championship, med 19 poeng fra 13 kamper.

På et krisemøte med spillerne mandag skal den svenske manageren ha uttalt at han selv vill ha sparket treneren som var ansvarlig for 3-0-tapet for Milwall lørdag.

Bare timer senere skal den tidligere Lazio-, Manchester City- og England-sjefen ha fått beskjed om å finne seg en ny arbeidsgiver.

Skal man tro britiske tabloider kan imidlertid Svennis ganske raskt være på plass i en ny klubb. Det snakkes om Premier League for svensken.

Daily Mirror kobler for eksempel Eriksson med jobben i Blackburn. Steve Kean har vært under hardt press som Blackburn-manager i lang tid og jobben kan fort bli tilgjengelig.

Morten Gamst Pedersens klubb ligger nemlig helt sist i Premier League, med kun fem poeng så langt. Klubben har samme poengsum som Wigan, men dårligere målforskjell.

Martin O'Neill lanseres for øvrig som Svennis' erstatter i Leicester. Nord-Iren ledet klubben i perioden 1995 til 2000.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag