*Nettavisen* Sport.

Lanseres som nye United-managere

KANDIDATER: Skulle David Moyes få sparken i Manchester United, lanseres både Louis van Gaal og Frank de Boer som mulige erstattere. Foto: (Montasje / Afp / NTB scanpix)

Glazer-familien skal ha kandidatene klare dersom David Moyes får sparken.

Bare måneder etter at David Moyes ble ansatt som ny manager i Manchester United, blir det spekulert i om skotten får fyken på grunn av de svake resultatene.

Dersom eier Malcolm Glazer og resten av familien bestemmer seg for at nok er nok og sparker Moyes, skal de ifølge Mirror allerede ha flere kandidater til jobben.

De to nederlenderne Louis van Gaal (62) og Frank de Boer (43) lanseres som en potensiell manager-duo, der de Boer i første omgang blir van Gaals assistent, før han selv tar over når eldstemann gir seg i yrket.

Louis van Gaal er for tiden landslagstrener for Nederland, men har annonsert at han gjerne prøver seg i Premier League etter VM i Brasil.

Han har lenge blitt sett på som en mulig erstatter for Tim Sherwood i Tottenham, men skal etter sigende være langt mer interessert i United, dersom muligheten byr seg.

Ledelsen i Manchester United har også fått med seg at Robin van Persie har et svært godt forhold til van Gaal, noe som etter ryktene å dømme ikke skal være tilfellet med Moyes.

Frank de Boer er på sin side opptatt med å sikre Ajax den nederlandske ligatittelen, men skal være mer enn villig til å skifte beite dersom han blir en del av en avtale der han kan ta over etter Louis van Gaal.

Også italienske Fabio Capello og tyske Jürgen Klopp blir nevnt i rekken av potensielle Moyes-erstattere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.