RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lars Bohinen gjør som Ivar Hoff

Foto: Lise Åserud/Scanpix
Sist oppdatert:
Fotballprofilen blir ny fotballekspert hos TV 2.

TV 2 melder at de har hentet inn Lars Bohinen som ny fotballekspert.

Når den tidligere Nottingham Forest- og Blackburn-proffen nå trer inn i TV 2 Sportens rekker, vil han får oppgaver både i studio, i sportsnyheter og på arena. I studio får han et særskilt ansvar for analyse, i sportsnyhetene skal han styrke meningsjournalistikken med fokus på utviklingen av norsk fotball og på arena er han en kandidat som sidekommentator, melder TV 2.

Etter at han la opp som aktiv spiller i 2003 har han vært både trener og sportslig administrativ leder i Vålerenga, og fra høsten 2007 og fram til årsskiftet var han sportsdirektør i Stabæk.

- Dette ser jeg på som en veldig spennende utfordring. Jeg har et veldig godt inntrykk av TV 2 Sporten fra de gangene jeg har vært innom tidligere. Det er et bra miljø med god atmosfære og faglig tyngde, skriver Bohinen i meldingen.

Og han fortsetter:

- Jeg tror noe av min styrke i denne jobben er at jeg har vært borti de fleste aspekter i både norsk og internasjonal fotball gjennom 25 år som spiller, trener og leder.

Fra før har TV 2 eksperter som Jan Ivar Jakobsen, Frode Olsen, Ivar Hoff, Petter Myhre og Bengt Eriksen i stallen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere