RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BLIR SPEIDER: Lars Tjærnås.
BLIR SPEIDER: Lars Tjærnås. Foto: Erlend Aas / SCANPIX

Lars Tjærnås ansatt av Brann

Sist oppdatert:
- Dette er en veldig gledelig sak for oss, sier Branns sportslige leder.

Brann har etter nedrykket jobbet med å få på plass en ny speider i klubben. Torsdag melder Bergens Tidende at søket er over og at Lars Tjærnås trer inn i stillingen.

Den tidligere Vålerenga- og Lillestrøm-treneren starter i jobben 1. juli og skal i første omgang jobbe for bergensklubben ut året.

- Dette er en veldig gledelig sak for oss, å få inn en mann som har så mye fotballkunnskap og så store kvaliteter som menneske, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt.

Sportssjefen har hundre prosent tillit til at 54-åringen vil spille riktige spilletyper for Brann.

- Det som er så bra med denne ansettelsen, er at Lars er fotballfaglig meget kvalifisert. Det er viktig å få inn en som forstår de rollekravene som kreves i vårt system. Det har han full kontroll på.

Det er foreløpig ikke avklart hvilke regioner Tjærnås skal kartlegge, men mest sannsynlig vil det dreie seg om de nordiske landene.

Tjærnås er for tiden ansatt som fotballekspert i C More og 100% Sport.

Årvoll-mannen tar med seg en solid CV til Bergen. Han har nemlig jobbet som trener hos blant andre Lillestrøm, Vålerenga, Stabæk og Hønefoss.

Ved årtusenskifte fikk han også oppleve Premier League på nært hold som assisterende manager i Wimbledon, under Egil Olsen.

Tjærnås har de siste årene jobbet som kommentator og ekspert på TV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere