RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larsen fikk drømmetreff

DRØMMETREFF: Kristoffer Larsen kunne juble for to mål mandag kveld.
DRØMMETREFF: Kristoffer Larsen kunne juble for to mål mandag kveld. Foto: Bergensavisen
Sist oppdatert:
Brann tok tre viktige poeng mot Kristiansund.

BRANN - KRISTIANSUND 2-1:

Kristoffer Larsen ble den store helten for Brann mandag kveld da han senket Kristiansund med to scoringer på Brann Stadion.

Brann-spilleren sendte først hjemmelaget opp i ledelsen med et nydelig skudd på hel volley etter 26 minutter, og da Kristiansund utlignet like før pause, brukte Larsen kun to minutter av andre omgang på å sette inn sitt andre for kvelden i kampen som endte 2-1. 

Kampen burde riktignok ha endt 3-1 etter Erdin Demir skled ballen over mållinjen like før slutt, men dommeren mente at ballen ikke var inne.

Heldigvis for Brann, fikk ikke situasjonen noe store konsekvenser, og bergenserne klatrer dermed opp til 4. plass i Obos-ligaen.

TV 2s fotballekspert og Start-spiller, Jesper Mathisen, synes flere Brann-spillere viste positive takter mandag.

- Brann vinner fortjent. Erdin Demir var strålende. Kristoffer Larsen var strålende, og det var flere Brann-spillere som viste litt av sitt «gamle jeg». Det lover godt for andre halvdel av sesongen, sier Mathisen på TV 2 etter kampen.

Sjanser til begge lag
Brann hadde mye å bevise mandag kveld etter en svak bortekamp mot Bærum forrige uke.

Men laget fra Bergen så ikke helt friskmeldt ut før pause.

Førsteomgang var preget av sjanser til begge lag, men det var altså nevnte Kristoffer Larsen som først kunne slippe jubelen løs da han banket inn 1-0 på hel volley etter 26 minutter.

Ti minutter senere skulle det se enda lysere ut for hjemmelaget da Kristiansund ble redusert til 10 mann etter at Stian Gregersen fikk sitt andre gule kort for kvelden.

Brann klarte imidlertid ikke utnytte overtallet før pause, for det var Kristiansund som scoret kampen neste mål.

Etter 43 minutter satte Dan Peter Ulvestad inn 1-1, noe som holdt seg til pause.

Larsen matchvinner
Den sene scoringer så ut til å igjen vekke målscorer Larsen, for Brann-spilleren brukte kun to minutter på å sende hjemmelaget opp i ny ledelse.

Denne gangen kom scoringen etter forsvarsrot hos Kristiansund. Til tross for at gejstene så ut til å stoppe en Brann-overgang, klarte de ikke å klarere ballen, noe som førte til at Kristoffer Barmen kunne spille fri Larsen som scoret.

Med kun ti mann på banen, ble det vanskelig for Kristiansund å slå tilbake og det var i stedet bergenserne som var nærmest nok en scoring. 

Ikke godkjent
Like før slutt burde Erdin Demir ha fått godkjent en scoring da han skled inn det som så ut som Branns tredje mål for kvelden, men av en eller annen grunn, mente dommeren at ballen ikke var inne. 

Demir kunne imidlertid glede seg over en strålende kamp for bergenserne, og var sammen med Larsen banens beste.

Uten godkjent scoring fra Demir, endte det kun 2-1 til Brann som dermed klatrer opp til 4. plass i Obos-ligaen.

Også Hønefoss og Sandnes Ulf var i aksjon i Obos-ligaen mandag kveld i et oppgjør som endte 0-1 til gjestene fra Rogaland etter scoring av Pontus Engblom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere